Με τις... ευλογίες του Γκιγκς ο Σόλσκιερ

Την πλήρη στήριξή του στο πρόσωπο του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ για να είναι αυτός που θα αναλάβει και μόνιμα τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέφρασε ο Ράιαν Γκιγκς, που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Νορβηγό λίγο πριν επιστρέψει στο Μάντσεστερ για την προετοιμασία της εθνικής Ουαλίας.



Με τις... ευλογίες του Γκιγκς ο Σόλσκιερ

Αναλυτικότερα τα λεγόμενα του προπονητή των Ουαλών και θρύλου της Γιουνάιτεντ:

«Αυτός που πρέπει να πάρει την δουλειά είναι ο Όλε. Αυτά που έχει καταφέρει είναι απίθανα και το ότι επανέφερε την πίστη στον σύλλογο είναι κάτι που δεν συγκρίνεται. Η αλλαγή είναι τεράστια.

Έχει την στήριξη όλων. Είναι πολύ σπουδαίο το ότι υπάρχουν άτομα στον σύλλογο που τον γνωρίζουν καλά και πως ο κόσμος έχει επιστρέψει δυναμικά δίπλα στην ομάδα. Το σύνολο δίνει την αίσθηση ότι εμπιστεύεται τον εαυτό του και πιστεύει πως μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής. Ο κόσμος πλέον πάει στο γήπεδο απολύτως αισιόδοξος.

Είτε πάρουμε είτε δεν πάρουμε την θέση στην τετράδα, αυτό που έχει κάνει ο Όλε είναι απίστευτο. Είμαι απίστευτα χαρούμενος που βλέπω έναν παλιό συμπαίκτη να λάμπει όπως λάμπει κι αυτός».