Στην Άρσεναλ δεν ξέχασε κανείς τους χορούς του Λίνγκαρντ...

Ο πανηγυρισμός του Τζέσι Λίνγκαρντ στο νικηφόρο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στους «κανονιέρηδες» με σκορ 3-1 για τον 4ο γύρο του FA Cup τον περασμένο Ιανουάριο, αποτέλεσε κίνητρο για τους παίκτες του Έμερι στη πρόσφατη νίκη με 2-0 στο «Έμιρειτς», όπως αποκάλυψε ο Μπερντ Λένο. «Δεν ξεχνάς κάτι τέτοιο», είπε ο γκολκίπερ των Λονδρέζων.  



Στην Άρσεναλ δεν ξέχασε κανείς τους χορούς του Λίνγκαρντ...

Ο Γερμανός τερματοφύλακας αναφέρθηκε στο «moon walk» του Λίνγκαρντ και είπε χαρακτηριστικά:

«Στο μυαλό σου δεν ξεχνάς κάτι τέτοιο, όταν κάποιος πανηγυρίζει. Έτσι είχαμε κίνητρο να μην το επιτρέψουμε ξανά και να νικήσουμε τη Γιουνάιτεντ που είχε ένα βαθμό παραπάνω από εμάς». Για το περιστατικό του αγώνα Κυπέλλου μίλησε και ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ:

«Φυσικά και ο πανηγυρισμός αυτός λειτούργησε ως κίνητρο. Είχα προετοιμάσει ειδικό πανηγυρισμό, αλλά δεν έβρισκα τη μάσκα μου! Όπως και να ‘χει, το σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί και αυτό είναι ωραίο συναίσθημα».

Όσον αφορά το πέναλτι είπε:

«Ένιωσα καλά όταν μου το έδωσε ο Λακαζέτ. Είδα το πέναλτι που έχασα με τη Τότεναμ, ήξερα ότι είχα κάνει λάθος, αλλά έπρεπε να το αφήσω και να προχωρήσω. Γι’ αυτό ένιωθα καλά σήμερα».

Θανάσης Κρητικός