Στήριξε τον Ντε Χέα ο Φέργκιουσον

Περίοδος… εκμάθησης του αγγλικού ποδοσφαίρου και δη της Πρέμιερ Λιγκ είναι αυτή που διανύει ο Νταβίντ Ντε Χέα, όπως τόνισε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, κληθείς να σχολιάσει το νέο λάθος του νεαρού τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη νίκη (2-1) επί της Γουέστ Μπρομ.



Στήριξε τον Ντε Χέα ο Φέργκιουσον

Ο Ισπανός γκολκίπερ των «κόκκινων διαβόλων» δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας στο σουτ του Σέιν Λονγκ, με το οποίο οι «baggies» ισοφάρισαν προσωρινά στο ματς με τη Γιουνάιτεντ και ως αποτέλεσμα, η γκρίνια των οπαδών των «κόκκινων διαβόλων» έκανε και πάλι την εμφάνισή της, έπειτα από το Community Shield.

«Δεχτήκαμε ένα γκολ, το οποίο θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει και ο Ντε Χέα θα μπορούσε να έχει αντιδράσει καλύτερα. Ωστόσο, ήταν απλά μια στιγμή λανθασμένης εκτίμησης και απώλειας της αυτοσυγκέντρωσής του. Ήταν μια καλή εμπειρία το πρώτο του επίσημο ματς πρωταθλήματος στην Πρέμιερ Λιγκ και βρίσκεται ακόμη σε περίοδο εκμάθησης του αγγλικού ποδοσφαίρου» τόνισε ο Φέργκιουσον που ασφαλώς και έσπευσε να υπερασπιστεί τον τερματοφύλακα της ομάδας του.