Γιάνγκ: «Προϊόν της φιλοσοφίας μας»!

Η φιλοσοφία που έχει καταφέρει να εμφυσήσει στους ποδοσφαιριστές του ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ευθύνεται για το γεγονός πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν παρατάει ποτέ μια αναμέτρηση αν δεν ακουστεί το σφύριγμα της λήξης, σύμφωνα με τον Άσλεϊ Γιάνγκ!



Γιάνγκ: «Προϊόν της φιλοσοφίας μας»!

Όπως και στο Community Shield, έτσι και στην πρεμιέρα της νέας αγωνιστικής περιόδου για την Πρέμιερ Λιγκ, οι «κόκκινοι διάβολοι» πήραν τη νίκη στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, στο «Χόθορνς», χρειάστηκε η προσπάθεια του Άσλεϊ Γιάνγκ στο 81’ για να έρθει το νικητήριο γκολ (2-1) και όπως τόνισε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου του Μάντσεστερ, όλα οφείλονται στην αγωνιστική φιλοσοφία.

«Ήταν το πρώτο ματς της σεζόν για το πρωτάθλημα και γνωρίζαμε πως έπρεπε να εμφανιστούμε πολύ δυνατοί, αφού το παιχνίδι στο “Χόθορνς” θα ήταν πολύ δύσκολο. Το καλό είναι ότι η αγωνιστική μας φιλοσοφία είναι τέτοια που κανείς από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν σταματάει την προσπάθεια αν δεν ακούσει το σφύριγμα της λήξης. Έχουμε τη νοοτροπία πως όλα μπορούν να γίνουν ακόμη και την τελευταία στιγμή και τις περισσότερες φορές, αυτό είναι που μας κάνει και απολαμβάνουμε τους καρπούς των κόπων μας» υποστήριξε ο Άγγλος χαφ.