Επιστρέφει σπίτι του και μάλιστα με ασφάλεια από τη Γιουνάιτεντ ο οπαδός που μαχαιρώθηκε!

Στο σπίτι του θα έχει επιστρέψει μέχρι και το βράδυ της Δευτέρας ο οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που μαχαιρώθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης από οδηγό ταξί μετά τη σπουδαία νίκη με σκορ 3-1 επί της Παρί στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ!  



Επιστρέφει σπίτι του και μάλιστα με ασφάλεια από τη Γιουνάιτεντ ο οπαδός που μαχαιρώθηκε!

Λίγη ώρα μετά το τέλος του ματς στο «Παρκ ντε Πρενς» και την πανηγυρική πρόκριση της Γιουνάιτεντ των πιτσιρικάδων με το τελικό 3-1 επί της Παρί, οπαδοί της αγγλικής ομάδας πήραν ταξί για να γυρίσουν στο κέντρο της πόλης.

Όταν ο ταξιτζής έκανε δεξιά και τους ζήτησε να κατέβουν δίχως να έχουν φτάσει στον προορισμό τους, έβγαλε και μαχαίρι και απείλησε τη γυναίκα που επέβαινε στα πίσω καθίσματα. Ο άτυχος οπαδός που κινδυνεύει η ζωή του, προσπάθησε να πάρει το μαχαίρι από το χέρι του οδηγού με αποτέλεσμα ο ταξιτζής να τον μαχαιρώσει βαθιά στο στήθος!

Ο οπαδός χρειάστηκε να υποβληθεί άμεσα σε κρίσιμη χειρουργική επέμβαση, νοσηλεύτηκε σε κρίσιμη κατάσταση, όμως απέφυγε τον κίνδυνο! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έστειλε έναν άνδρα για να συνοδεύσει με ασφάλεια τον οπαδό στο ταξίδι της επιστροφής από το Παρίσι με το τρένο και τέλος καλό όλα καλά...

Κώστας Ζάλιαρης