Καλύτερος από ποτέ στην Πρέμιερ Λιγκ ο Αζάρ!

Την πιο παραγωγική χρονιά του από τη στιγμή που πάτησε για πρώτη φορά το πόδι του στο Λονδίνο διανύει φέτος ο Εντέν Αζάρ που έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενη σεζόν του στην Τσέλσι στο κομμάτι της συμμετοχής στα γκολ της ομάδας του!  



Καλύτερος από ποτέ στην Πρέμιερ Λιγκ ο Αζάρ!

Ο Βέλγος σούπερ σταρ έφτασε στα 13 τέρματα στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ με το γκολ που πέτυχε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων για να διαμορφώσει το ισόπαλο 1-1 απέναντι στη Γουλβς στο «Στάμφορντ Μπριτζ», το μεσημέρι της Κυριακής.

Με αυτό το γκολ, ο Αζάρ έδωσε συνέχεια σε ένα τρομερό σερί που θέλει τους «μπλε» να μην χάνουν ποτέ όταν ο εντυπωσιακός μεσοεπιθετικός βρίσκει το δρόμο για τα δίχτυα, έχοντας πλέον σκοράρει 50 φορές στο «Στάμφορντ Μπριτζ» σε 40 αναμετρήσεις, με απολογισμό 36 νίκες και 4 ισοπαλίες για τον σύλλογο.

Πέρα απ' αυτό, έχει καταφέρει να συμμετέχει σε 24 γκολ για το κλαμπ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, στέλνοντας ο ίδιος τη μπάλα στο βάθος της εστίας 13 φορές και έχοντας μετρήσει και 11 ασίστ.

Το σύνολο των 24 τερμάτων με τον ίδιο να είναι παρών, είναι η καλύτερη επίδοση που έχει επιδείξει ever με τη μπλε φανέλα, ξεπερνώντας από τώρα τη συμμετοχή σε 23 γκολ τη σεζόν 2014-2015, όταν τότε είχε 14 γκολ στον προσωπικό του λογαριασμό και 9 ασίστ.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή στο φετινό πρωτάθλημα, πάντως, σε 24 γκολ για την ομάδα τους έχουν συμμετοχή επίσης οι Σέρχιο Αγουέρο (18 γκολ και 6 ασίστ με τη Μάντσεστερ Σίτι), Μοχάμεντ Σαλάχ (17 γκολ και 7 ασίστ με τη Λίβερπουλ) και Ραχίμ Στέρλινγκ (13 γκολ και 11 ασίστ με τη Μάντσεστερ Σίτι).

 

 

Κώστας Ζάλιαρης