«Ξέμεινε» από άμυνα η Γιουνάιτεντ!

Τεράστιο πλήγμα υπέστη η αμυντική γραμμή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη νίκη (2-1) επί της Γουέστ Μπρομ! Έξι εβδομάδες εκτός δράσης θα παραμείνει ο Ρίο Φέρντιναντ λόγω μυϊκού τραυματισμού, ενώ δύο εβδομάδες θα απουσιάσει ο Νεμάνια Βίντιτς, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση!



«Ξέμεινε» από άμυνα η Γιουνάιτεντ!

Τα δυσάρεστα για τους δύο ποδοσφαιριστές επιβεβαιώθηκαν από τον Σερ ¶λεξ Φέργκιουσον λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο «Χόθορνς». Ο μεν Βίντιτς αντικαταστάθηκε από τον Έβανς στο 52ο λεπτό, ενώ ο Φέρντιναντ στο 75Ά με τους Έβανς και Τζόουνς να καλούνται πλέον να υπερασπιστούν τα μετόπισθεν των «κόκκινων διαβόλων» στα επόμενα παιχνίδια!

Σημειώνεται πως τα προβλήματα τραυματισμών για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν σταματούν εκεί, αφού λίγη ώρα πριν το παιχνίδι με τη Γουέστ Μπρομ, γνωστοποιήθηκε η απουσία του Ράφαελ από τα πλάνα του προπονητή του για τους επόμενους 2,5 μήνες.

Μέσα σε όλα, περιλαμβάνεται η επιστροφή του Πατρίς Εβρά στις προπονήσεις των «κόκκινων διαβόλων» με τη νέα εβδομάδα, αφού μέχρι πρότινος αισθανόταν ενοχλήσεις στο γόνατο, έχοντας αποκομίσει πρόβλημα στο ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι για το Community Shield.