Πρέμιερ Λιγκ - 30η αγωνιστική (Ημίχρονα)

Τουλάχιστον ένα γκολ έχει σημειωθεί σε όλα τα απογευματινά παιχνίδια του Σαββάτου για την 30η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με τον Χάρι Κέιν να σκοράρει για λογαριασμό της Τότεναμ εκείνο που τον ανέβασε στα 200 τέρματα στην καριέρα του.



Πρέμιερ Λιγκ - 30η αγωνιστική (Ημίχρονα)

Πολύ ενδιαφέροντα τα αποτελέσματα μετά τα πρώτα 45', με τους Spurs να προηγούνται της Σαουθάμπτον 1-0 εκτός έδρας χάρη στο γκολ του αρχηγού της εθνικής Αγγλίας και για την ώρα να αυξάνουν την διαφορά από την τέταρτη θέση, μειώνοντας παράλληλα από την δεύτερη Λίβερπουλ.

Αν δεν αλλάξουν τα πράγματα μετά την επιστροφή από τα αποδυτήρια, οι «Άγιοι» θα υποχωρήσουν στην τελευταία τριάδα, με την Κάρντιφ να έχει βρει δίχτυα από νωρίς εντός έδρας κόντρα στην Γουέστ Χαμ και προς το παρόν ανεβαίνει στους 28 βαθμούς.

Όλα δείχνουν πως θα υπάρξει απώλεια για την Νιούκαστλ μπροστά στο κοινό της, με την Έβερτον να έχει επιβιώσει στο πρώτο μέρος και να έχει πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων. Δύσκολα τα πράγματα και για την Χάντερσφιλντ που χάνει επίσης εντός έδρας από την Μπόρνμουθ, ενώ αμετάβλητη είναι και η κατάσταση για την Φούλαμ, με την Λέστερ του Μπρένταν Ρότζερς να έχει πάρει κεφάλι στο «King Power».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στα ημίχρονα:

Κάρντιφ – Γουέστ Χαμ 1-0

Χάντερσφιλντ – Μπόρνμουθ 0-1

Λέστερ – Φούλαμ 1-0

Νιούκαστλ – Έβερτον 0-2

Σαουθάμπτον – Τότεναμ 0-1