Ζητούν τιμωρία της Σίτι και οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ!

Ακόμη ένα εμπόδιο φανερώθηκε, αυτή τη φορά εντός συνόρων, για τη Μάντσεστερ Σίτι! Οι «πολίτες», εκτός από την έρευνα της UEFA, έχουν να αντιμετωπίσουν και την πίεση των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ που ζητούν την τιμωρία των πρωταθλητών λόγω της παραβίασης των κανονισμών του Financial Fair Play!  



Ζητούν τιμωρία της Σίτι και οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ!

Όπως αναφέρουν σε ρεπορτάζ τους οι «Times», τουλάχιστον 12 σύλλογοι της κορυφαίας κατηγορίας, γνωρίζοντας τις πιθανότητες για σοβαρές κυρώσεις στους «πολίτες», φαίνεται να πιέζουν την UEFA να προβεί στην παραδειγματική τιμωρία τους!

Όλα αυτά μία μόλις μέρα μετά την ανακοίνωση της UEFA ότι ξεκινά έρευνα για καταγγελίας που αφορούν  την παραβίαση των κανονισμών του FFP, με τον τρόπο που εισέρρεαν χρήματα στα ταμεία του κλαμπ από τον Σεΐχη Μανσούρ και την εταιρεία του στο Άμπου Ντάμπι.

Τα προγνωστικά του Τύπου από το κουπόνι στοιχήματος

Από την πλευρά της, η Σίτι αρκέστηκε να δηλώσει ότι τα οικονομικά στοιχεία που δημοσιεύει είναι αληθή και αδιάψευστα και πως με την έρευνα από την UEFA θα μπει ένα τέλος στην υπόθεση που άνοιξε με... υποκλοπή αρχείων και e-mail από τον σύλλογο.