Το μέλλον της Τσέλσι στους Λόφτους – Τσικ και Χάντσον – Οντόι

Το κοινό τους ζήτησε στο παιχνίδι με τη Ντιναμό Κιέβου, ο Σάρι τους πέρασε στο ματς στο δεύτερο ημίχρονο, οι δυο τους συνεργάστηκαν και ο Χάντσον – Οντόι σκόραρε ξανά, αποδεικνύοντας μαζί με τον φίλο και συμπαίκτη του, Λόφτους – Τσικ, πως οι «μπλε» μπορούν να στηριχθούν σ' εκείνους.  



Το μέλλον της Τσέλσι στους Λόφτους – Τσικ και Χάντσον – Οντόι

Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής του λονδρέζικου συλλόγου, «φωνάζουν» συνεχώς για ευκαιρίες και περισσότερα ματς με την εικόνα που βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο, όμως, ο Ιταλός τεχνικός της Τσέλσι δεν θέλει να βιαστεί μαζί τους.

Κυρίως με τον Χάντσον – Οντόι θέλει να το πάει σταδιακά, δείχνει να τον υπολογίζει πολύ και ο 18χρονος φορ είναι από τους πιο ταπεινούς ποδοσφαιριστές που μπορεί να σκεφτεί κανείς, ακόμα και στις στιγμές που ενδεχομένως μέσα του ν' αναρωτιέται για τις προθέσεις του προπονητή του.

Το θέμα είναι πως οι δύο Άγγλοι έχουν μετρήσει από τρία γκολ και από μια ασίστ στο Γιουρόπα Λιγκ της φετινής αγωνιστικής περιόδου, με 766 αγωνιστικά λεπτά στον συνδυασμό των συμμετοχών τους στη διοργάνωση με τη φανέλα των «μπλε», ενώ, έχουν και συνεισφορά σε 8 γκολ από κοινού, κάτι που μεταφράζεται σε ένα γκολ ανά 95'!

Μάλιστα, ο Χάντσον – Οντόι έχει πλέον 4 τέρματα και 3 ασίστ στον λογαριασμό του σε όλες τις διοργανώσεις με την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και φανερώνει τους λόγους που ο λονδρέζικος σύλλογος έκλεισε τέσσερις φορές την πόρτα στη Μπάγερν Μονάχου κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου.

Όσο για τον Λόφτους – Τσικ, βλέποντας αυτό τον Μπάρκλεϊ αλλά και τον ίσως κουρασμένο Ζορζίνιο που δεν βγαίνει από την 11άδα ακόμα κι αν παρακαλέσει τον Σάρι να το κάνει, θα μπορούσε να έχει πάρει πολύ περισσότερα ματς στον άξονα της Τσέλσι.

Κώστας Ζάλιαρης