Ξανά στο ποδόσφαιρο, αλλά... στη FIFA ο Βενγκέρ

Έτοιμος να αναλάβει τη θέση του διευθυντή τεχνικής ανάπτυξης της FIFA, φαίνεται πως είναι ο επί σειρά ετών προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ.  



Ξανά στο ποδόσφαιρο, αλλά... στη FIFA ο Βενγκέρ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Parisien», ο Αλσατός τεχνικός θέλει να απορρίψει την προοπτική να εργαστεί στην Παρί Σεν Ζερμέν, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του διευθυντή τεχνικής ανάπτυξης της FIFA.

Αυτή η θέση, εφόσον τελικά βρεθεί εκεί, θα τον καταστήσει υπεύθυνο για πιθανές αλλαγές στους κανονισμούς και τεχνολογικές καινοτομίες αναφορικά με το ποδόσφαιρο.

«Όταν ένας άνθρωπος που βρίσκεται στα καλύτερά του συναντήσει ένα σπορ που βρίσκεται και αυτό στα καλύτερά του, τότε η ζωή γίνεται τέχνη», δήλωσε ο 69χρονος τεχνικός.

«Το μέλλον είναι αβέβαιο – ακόμα και για εμένα. Απολαμβάνω την καθημερινότητα και τον τελευταίο καιρό έχω ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο. Έχω πλέον λιγότερη πίεση και περισσότερη ελευθερία. Ωστόσο, μου έχει λείψει ο ανταγωνισμός», πρόσθεσε ο θρύλος της Άρσεναλ.

Επιπλέον, ο Βενγκέρ έχει απορρίψει αρκετές προτάσεις για να επιστρέψει στους πάγκους, ενώ το τελευταίο διάστημα έχει δουλέψει ως αναλυτής αγώνων στο «beIN Sports».

Γιάννης Γατσούλης