Ρεν-Άρσεναλ 1-1 (Ημίχρονο)

Ισόπαλες με σκορ 1-1 οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα οι Ρεν και Άρσεναλ μετά από 45 λεπτά παιχνιδιού. Ιγουόμπι (4’) και Μπουριζό (42’) οι σκόρερς του πρώτου μέρους, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 41’ ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.



Ρεν-Άρσεναλ 1-1 (Ημίχρονο)

Ο Ιγουόμπι έγινε κάτοχος της μπάλας από πλάγια θέση και επιχείρησε να σεντράρει στον Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος έκανε κίνηση στο δεύτερο δοκάρι. Το χτύπημά του έδωσε ωστόσο αρκετά φάλτσα στην μπάλα, η οποία κατέληξε στα δίχτυα με τη βοήθεια και του δοκαριού!

Το γκολ του Ιγουόμπι

 

 

Οι παίκτες του Ουνάι Έμερι θα μπορούσαν μάλιστα να έχουν βρει και ένα δεύτερο τέρμα αλλά το σουτ του Τορέιρα στο 12ο λεπτό σταμάτησε στα χέρια του Κούμπεκ ενώ η προσπάθεια του Μουστάφι στο ημίωρο κατέληξε άουτ ύστερα από όμορφο passing game των συμπαικτών του.

Ο ενθουσιασμός του Μπεν Αρφά είναι αυτός που έβαλε δύσκολα στους παίκτες των «κανονιέρηδων» και προκάλεσε τις δύο κίτρινες κάρτες (34’, 41’) που στοίχισαν την αποβολή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Από το φάουλ της δεύτερης κάρτας προήλθε μάλιστα και το γκολ της ισοφάρισης των γηπεδούχων. Η απευθείας εκτέλεση του Μπουριζό σταμάτησε στο τείχος αλλά ο Γάλλος πήρε το «ριμπάουντ» και έστειλε με δυνατό σουτ την μπάλα στα δίχτυα του Τσεχ!

Το γκολ της ισοφάρισης

 

 

Οι συνθέσεις

Ρεν: Κούμπεκ, Μεξέρ, Ντα Σίλβα, Ζεφανέ, Μπενσεμπαϊνί, Γκρενιέ, Αντρέ, Σαρ, Μπουριζό, Χούνου, Μπεν Αρφά

Άρσεναλ: Τσεχ, Παπασταθόπουλος, Κοσιελνί, Μουστάφι, Μονρεάλ, Τορέιρα, Τσάκα, Μχιταριάν, Οζίλ, Ιγουόμπι, Ομπαμεγιάνγκ

Γιάννης Τζιουμακλής