Σόλσκιερ: «Ασφαλώς και το πίστευα»! (vid)

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν έγινε... μετά Χριστόν προφήτης. Παρά τις τεράστιες δυσκολίες που είχαν προκύψει για τον επαναληπτικό με την Παρί, ουδέποτε είπε κάτι αρνητικό πριν από το ματς και λίγο μετά το έπος που έγραψε η Γιουνάιτεντ, είπε στο beIN Sports και στον Γκάρι Νέβιλ: «Εννοείται ότι το πίστευα, για κάτι τέτοιες στιγμές είναι το ποδόσφαιρο».  



Σόλσκιερ: «Ασφαλώς και το πίστευα»! (vid)

Ο άλλοτε συμπαίκτης του Νορβηγού στην ομάδα και νυν τηλεσχολιαστής που ... εκτελεί και χρέη ρεπόρτερ στο beIN Sports, επέμεινε να ρωτάει τον «Όλε» πόσα χρόνια θα ήθελε να έχει διάρκεια το συμβόλαιό του, πόσο υψηλός θα είναι ο μισθός του και... που θα ήθελε να τοποθετηθεί το άγαλμά του στο Μάντσεστερ!

Ο Σόλσκιερ είχε να πει: «Είναι μια νύχτα που θα τη θυμόμαστε. Είναι το πνεύμα της Γιουνάιτεντ και ήταν ωραίο που ήταν παρών και ο... boss (σ.σ. Πάντοτε έτσι αποκαλεί τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον). Τα παιδιά ήταν εκπληκτικά.

Έχω καλή σχέση με τους παίκτες αλλά και το επιτελείο μου. Οι παίκτες απολαμβάνουν τα ματς, θέλουν να βελτιωθούν και απολαμβάνουν κάτι τέτοιες στιγμές.

Ασφαλώς και το πίστευα ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. Δεν είναι σύνηθες για τη Γιουνάιτεντ να είναι αουτσάιντερ αλλά ίσως βοήθησε τους νεαρούς παίκτες που είχαμε γι' αυτό το ματς να παίξουν με ελευθερία, να εκφραστούν στο γήπεδο, να τρέξουν ελεύθερα κι αν είχαν ευκαιρίες να τις εκμεταλλεύονταν.

Είναι η καλύτερη στιγμή της προπονητικής μου καριέρας. Είναι οι στιγμές που τις πετυχαίνεις με το επιτελείο σου, τους παίκτες, τους οπαδούς, για κάτι τέτοιες στιγμές είναι το ποδόσφαιρο...». 

Κώστας Ζάλιαρης