Παρί Σεν Ζερμέν-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2 (Ημίχρονο)

Με σκορ 2-1 προηγείται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ της Παρί Σεν Ζερμέν στο ημίωρο της συνάντησης του «Παρκ ντε Πρενς». Ένα γκολ μακριά από σκορ πρόκρισης οι «κόκκινοι διάβολοι»!



Παρί Σεν Ζερμέν-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2 (Ημίχρονο)

Ένα λάθος γύρισμα του Κέρερ έδωσε την ευκαιρία στον Λουκάκου να φτάσει πρώτος στην μπάλα και να ανοίξει το σκορ στο 2ο μόλις λεπτό, αφού προηγουμένως ξεπέρασε και το εμπόδιο του Τζιανλουίτζι Μπουφόν!

Η απάντηση της Παρί υπήρξε άμεση! Ο Ντάνι Άλβες βρήκε τον Εμπαπέ εντός περιοχής και ο Γάλλος επιθετικός γύρισε στον Μπερνάτ, ο οποίος έφερε το ματς στα ίσα με κοντινό πλασέ στο 12’.

Και ενώ όλα έδειχναν πως οι γηπεδούχοι βρίσκονται πιο κοντά σε ένα δεύτερο τέρμα, ο Ράσφορντ έγινε κάτοχος της μπάλας αρκετά μέτρα μακριά από την εστία αλλά επιχείρησε ένα σουτ που... μπέρδεψε τον Μπουφόν! Ο Ιταλός πορτιέρο έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και έδωσε την ευκαιρία στον Λουκάκου να σημειώσει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ημίωρο του ματς!

Αναγκαστική αλλαγή για τους φιλοξενούμενους στο 36ο λεπτό, με τον Σόλσκιερ να αντικαθιστά τον τραυματία Μπαϊγί με τον Νταλότ.

Οι συνθέσεις:

Παρί Σεν Ζερμέν: Μπουφόν, Σίλβα, Κιμπεμπέ, Κέρερ, Μπερνάτ, Μαρκίνιος, Βεράτι, Ντάνι Άλβες, Ντι Μαρία, Ντράξλερ, Εμπαπέ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Μπαϊγί (36’ Νταλότ), Σμόλινγκ, Λίντελοφ, Σο, ΜακΤόμινεϊ, Γιανγκ, Φρεντ, Περέιρα, Ράσφορντ, Λουκάκου

Γιάννης Τζιουμακλής