Ο... αέρας και το Playstation του Κλοπ (vid)

Το 0-0 με την Έβερτον στο ντέρμπι του «Γκούντισον Παρκ» έριξε τη Λίβερπουλ από την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ εκμηδενίζοντας τη διαφορά που είχε από τη Μάντσεστερ Σίτι, με τον Γιούργκεν Κλοπ να τα βάζει... με τον αέρα και με τον δημοσιογράφο που εξέφρασε απορίες αναφορικά με την τακτική των «κόκκινων» στο ματς με τα «ζαχαρωτά».  



Ο... αέρας και το Playstation του Κλοπ (vid)

Όπως το είχε κάνει και στο παιχνίδι Κυπέλλου με τη Γουλβς, όπου η Λίβερπουλ είχε αποκλειστεί από τους «λύκους», έτσι και το βράδυ της Κυριακής λίγο μετά την ισοπαλία δίχως τέρματα κόντρα στην 'Έβερτον, ο Kloppo, ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα και τις δυσκολίες της αναμέτρησης με την ομάδα του Μάρκο Σίλβα, τα έβαλε και με... τον δυνατό αέρα.

«Ήταν ένα ντέρμπι απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο και ο αέρας ερχόταν από κάθε κατεύθυνση. Ειδικά όταν η μπάλα ήταν στον αέρα, επηρέαζε το ματς...

Ήταν δύσκολο να ελέγξουμε το ματς. Είχαμε τρεις – τέσσερις καλές ευκαιρίες, βέβαια δεν θυμάμαι αν είχαμε καλό σουτ στην εστία. Κρατήσαμε το αήττητο σερί με την Έβερτον... Τα παιδιά πάλεψαν, πήραμε βαθμό σε ακόμα ένα ντέρμπι, αλλά τα παιδιά προσπάθησαν πολύ» είπε στο flash interview, ενώ, στη συνέντευξη Τύπου κι όταν δέχθηκε ερώτηση για την τακτική του προσέγγιση στο ματς με τα «ζαχαρωτά», απάντησε:

«Με απογοητεύει πολύ η ερώτηση αυτή... Τι νομίζεις; Ότι παίζουμε Playstation; Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πήραμε πολλά ρίσκα. Ωραία, έχουμε εφτά ισοπαλίες... Υπήρξε κάποια ισοπαλία στην οποία δεν προσπαθήσαμε να πάρουμε τη νίκη; Τί ερώτηση είναι αυτή;».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης