Τρομερό φινάλε και νίκη της Γουότφορντ στο 92'!

Ο Μπρένταν Ρότζερς επέστρεψε και κατάλαβε πόσο διαφορετική είναι η Πρέμιερ Λιγκ, κάνοντας... σκωτζέσικο ντους στο πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο της Λέστερ! Με γκολ στο 92' από τον Γκρέι, η Γουότφορντ επικράτησε με σκορ 2-1 των «αλεπούδων», κλέβοντας όλους τους βαθμούς από το παιχνίδι. Είχε ισοφαρίσει ο Βάρντι - με τη φάση να ξεκινάει από φάουλ του Μαγκουάιρ - ενώ, ο Μόργκαν είχε βάλει μπροστά από νωρίς τους «hornets». 



Τρομερό φινάλε και νίκη της Γουότφορντ στο 92'!

Ο Ρότζερς, τρία χρόνια και... κάτι μήνες μετά την απόλυση από τη Λίβερπουλ, έδωσε αέρα αλλαγής στη Λέστερ στο πρώτο ματς που παρακολούθησε από τα επίσημα την περασμένη Τρίτη απέναντι στη Μπράιτον, όμως, όταν ήρθε η ώρα να καθίσει στον πάγκο, τα πράγματα δεν ήταν τόσο καλά. Η Γουότφορντ, με κεφαλιά του Ντίνεϊ στο 5ο λεπτό έγραψε το 1-0 απέναντι στις «αλεπούδες» και είχε αποτελεσματικό τρόπο για να υπερασπιστεί το προβάδισμά της στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, όμως, μάλλον δεν... ταρακουνήθηκε όπως θα έπρεπε όταν η Λέστερ απείλησε – έστω και με αρκετή δόση τύχης – προτού φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Γουίλφριντ Ενιντί με σέντρα – σουτ στο 75ο λεπτό έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και δευτερόλεπτα αργότερα έγινε το 1-1! Τα... όποια παράπονα των «αλεπούδων» για το γκολ του Ντίνεϊ και τις πιθανότητες οφσάιντ αν προεξείχε πίσω από τον Μόργκαν, εξαφανίστηκαν με το φάουλ του Μαγκουάιρ που δεν έδωσε ποτέ ο ρέφερι στο ξεκίνημα της φάσης από την οποία σκόραρε ο Βάρντι. Ο Μάντισον έβγαλε στον στράικερ της Λέστερ την κάθετη και αυτός με πανέξυπνο και εντυπωσιακό πλασέ με το εξωτερικό φάλτσο έγραψε το 1-1 για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς! Ο Άγγλος στράικερ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο πρώτο του σουτ στο ματς προτού βγει με αλλαγή (!), πετυχαίνοντας ξανά το πρώτο γκολ της ομάδας με νέο κόουτς (όπως το έκανε και με τους Ρανιέρι, Σέικσπιρ και Πιέλ).

Μάλιστα, αν ο Ιεανάτσο μπορούσε να συνεργαστεί λίγο καλύτερα με τον Μάντισον στο 84' και έτρεχαν μέχρι την περιοχή του Φόστερ, θα μπορούσε να έχει κάνει πολύ μεγαλύτερη ζημιά η Λέστερ εντελώς ξαφνικά, ενώ και ο Μόργκαν στο 90' αστόχησε από κοντά σε πολύ καλή κεφαλιά. Ένα λάθος του Σμάιχελ και επίθεση με δυο πάσες, πρώτα από τον Ντουκουρέ κι έπειτα με... γυριστή ασίστ του Ντίνεϊ στον Γκρέι, διαμόρφωσαν το τελικό 2-1 για τους γηπεδούχους εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γουότφορντ: Φόστερ, Γιάνμαατ, Μαριάπα, Κάθκαρτ, Χολέμπας, Ντουκουρέ, Καπού, Χιουζ (91' Κλέβερλι), Περέιρα, Ντεουλοφέου (69' Γκρέι), Ντίνεϊ

Λέστερ: Σμάιχελ, Έβανς, Μόργκαν, Μαγκουάιρ, Ρικάρντο Περέιρα, Τίλεμανς (82' Μεντί), Εντιντί, Τσίλγουελ, Μάντισον, Μπαρνς (66' Γκρέι), Βάρντι (83' Ιεανάτσο)

Κώστας Ζάλιαρης