Φέρντιναντ: «Να γίνει μόνιμος ο Σόλσκιερ»

Ξεκάθαρη έκανε την επιθυμία του ο πρώην αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προτρέποντας τον επικεφαλής της ομάδας, Εντ Γούντγουορντ, να δώσει μόνιμα τη δουλειά στον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και μετά το τέλος της σεζόν.  



Φέρντιναντ: «Να γίνει μόνιμος ο Σόλσκιερ»

«Τι έχει να κάνει ο Γούντγουορντ το καλοκαίρι; Πρέπει να τον κάνει μόνιμο», ήταν τα λόγια του πρώην διεθνή Άγγλου αμυντικού, όταν ρωτήθηκε για την εξέλιξη της περίπτωσης του Νορβηγού έπειτα απ' όσα έχει ήδη καταφέρει στο «Ολντ Τράφορντ».

«Είμαι σίγουρος, όταν ο ιδιοκτήτης έδινε τη θέση στον Σόλσκιερ, δεν σκεφτόταν ότι έχει υπογράψει τον καλύτερο που θα μπορούσε ή αντιθέτως τον χειρότερο. Στο μυαλό του τότε ο Όλε ήταν κάποιος που ξέρει το μέρος και θα μπορούσε να αλλάξει την κατάσταση. Το ίδιο σκεφτόμουν και εγώ» συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια υπεραμύνθηκε τον πρώην συμπαίκτη του απέναντι στο επίσης πρώην μέλος της Γιουνάιεντ, Πόλ Ίνς, ο οποίος είχε δηλώσει ότι οποιοσδήποτε παλιός παίκτης θα είχε καταφέρει το ίδιο.

«Δεν ισχύει αυτό. Ο Μουρίνιο, από τους πιο σύγχρονους προπονητές δεν το κατάφερε. Ο Λουίς Φαν Χάλ με την εμπειρία του επίσης. Ο Μόγιες με πολλές επιτυχίες στην Αγγλία δεν πέτυχε τίποτα. Αντιθέτως ο Σόλσκιερ χωρίς να έχει κάνει κάτι σπουδαίο πριν στη Κάρντιφ, πέτυχε κάποια πράγματα με τη Μόλντε. Τώρα όμως έχει το σεβασμό του κόσμου με την αλλαγή της κατάστασης».

Με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν 10 νίκες σε 12 αγώνες πρωταθλήματος. Είναι λογικό λοιπόν, όσοι βρίσκονται γύρω από την ομάδα να επιθυμούν τη καλύτερη δυνατή πρόοδό της.

Θανάσης Κρητικός