Επιβράβευση με νέο συμβόλαιο για τον Μπερνάρντο Σίλβα

Η Μάντσεστερ Σίτι προσφέρει νέο συμβόλαιο 6ετούς διάρκειας με διπλάσιες αποδοχές στον Πορτογάλο χαφ, σε αναγνώριση της προσφοράς και της εντυπωσιακής φόρμας στην οποία βρίσκεται. Προορίζεται για αντικαταστάτης του αρχηγού, Νταβίντ Σίλβα.  



Επιβράβευση με νέο συμβόλαιο για τον Μπερνάρντο Σίλβα

Το ισχύον συμβόλαιο του Μπερνάρντο Σίλβα προβλέπει εβδομαδιαίες απολαβές 100.000 λιρών, με τους ανθρώπους των «πολιτών» να θέλουν να επιβραβεύσουν την καθοριστική παρουσία του στην προσπάθεια της ομάδας να κατακτήσει φέτος όλους τους πιθανούς τίτλους, διπλασιάζοντας το συγκεκριμένο ποσό.

Πέρα από το ότι θέλουν να βάλουν «φρένο» στην όποια επιθυμία ομάδων όπως η Ρεαλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα να τον αποκτήσουν, βλέπουν στο πρόσωπό του τον ιδανικό αντικαταστάτη του 33χρονου πλέον, Νταβίντ Σίλβα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν πανομοιότυπα χαρακτηριστικά στον τρόπο παιχνιδιού που ταιριάζουν απόλυτα με το σύστημα και τη τακτική του προπονητή.

Ο Μπερνάρντο Σίλβα αναγνωρίζει και ο ίδιος το πώς έχει ταιριάξει στην ομάδα και τον κλίμα που επικρατεί.

«Είμαστε πιο δυνατοί. Έχουμε διατηρήσει παίκτες, έχουμε προσθέσει τον Μαχρέζ, ενώ βελτιώνεται και ο Φόντεν. Είναι ωραίο να κατακτάς τρόπαιο νωρίς και αυτό μας έχει γεμίσει αυτοπεποίθηση».

Θανάσης Κρητικός