Αντεπίθεση στο Γουέμπλεϊ, γκολ στο «Turf Moor»

Στα ντέρμπι τα πάντα είναι… αλλιώς. Αλλάζει η ψυχολογία, η δίψα είναι διαφορετική. Για αυτό θα αγνοήσουμε την αγωνιστική καμπή της Τότεναμ και θα τον στηρίξουμε στο σημερινό ματς με την Άρσεναλ.  



Αντεπίθεση στο Γουέμπλεϊ, γκολ στο «Turf Moor»

Μπροστά στο κοινό της η ομάδα του Ποτσετίνο θα επιδιώξει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα και να εδραιωθεί για τα καλά. Οι δύο σερί ήττες σαφώς έχουν πληγώσει τον εγωισμό της και η αναμέτρηση με την Άρσεναλ προσφέρεται για δυναμικό comeback. Από τη μία οι σταδιακές επιστροφές των πρωτοκλασάτων παικτών της, από την άλλη η δυναμική της έδρας και κυρίως το γεγονός ότι οι «κανονιέρηδες» παρουσιάζονται μεταμορφωμένοι μακριά από το σπίτι τους, μας οδηγεί στον 1 που προσφέρεται στο 2.05 στο pamestoixima.gr.

H δεύτερη επιλογή της ημέρας θα είναι από το Turf Moor, εκεί όπου η Μπέρνλι φιλοξενεί την Κρίσταλ Πάλας. Επιθετικές, μα προπάντων, αποτελεσματικές και οι δύο ομάδες, ευελπιστούν πως θα προσφέρουν γκολ και θέαμα στο κοινό που θα βρεθεί στο γήπεδο. Το Goal στη συγκεκριμένη απόδοση αγγίζει το 1.80 στο pamestoixima.gr.

Τέλος θα στηρίξουμε τη δίψα της Γουλβς για άμεση επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Η αναμέτρηση με την απογοητευτική Κάρντιφ είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους «λύκους» να ξεσπάσουν και να επανέλθουν στα νικηφόρα αποτελέσματα. Εντός έδρας σκοράρουν με ικανοποιητική συχνότητα και απέναντι στους προβληματικούς Ουαλούς θεωρούμε πως δεν θα συναντήσουν αντίσταση και θα πάρουν εύκολη νίκη. Η ματιά μας εδώ πέφτει στο χάντικαπ -1 της Γουλβς με απόδοση 2.45 στο pamestoixima.gr.

Συνοπτικά:

Τότεναμ- Άρσεναλ 1  2.05

Μπέρνλι- Κρίσταλ Πάλας Goal  1.80

Γουλβς- Κάρντιφ  1(-1)   2.45