Εντέν Αζάρ : «Μιλήσαμε όλοι με τον Κέπα»

Στην αποκάλυψη ότι μετά τον Σάρι και τον Καμπαγιέρο, ανέλαβαν να μιλήσουν και οι υπόλοιποι παίκτες της Τσέλσι με τον Κέπα για το συμβάν του τελικού του Λιγκ Καπ, προχώρησε ο Εντέν Αζάρ.  



Εντέν Αζάρ : «Μιλήσαμε όλοι με τον Κέπα»

Μιλώντας στο RMC, ο Βέλγος εξήγησε ότι ο ίδιος μαζί με μερικούς συμπαίκτες του, μίλησαν με τον Κέπα σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν στον πρόσφατο τελικό όπου ο Ισπανός γκολκίπερ αρνήθηκε να βγει με αλλαγή.

Παράλληλα, ο Αζάρ ξεκαθάρισε πως οι «μπλε» άφησαν πλέον αυτή την ιστορία πίσω τους...

«Ο Κέπα γνωρίζει πως έκανε λάθος. Ωστόσο, εμείς τον στηρίζουμε και θα το ξεπεράσουμε μαζί. Έχει τα φόντα να γίνει ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο».

Ο 24χρονος Ισπανός απουσίασε από το παιχνίδι κόντρα στην Τότεναμ με τον Γουίλι Καμπαγιέρο να παίρνει θέση βασικού κάτω από τα γκολποστ, ενώ η Τσέλσι τον τιμώρησε με τη διάθεση του μισθού μιας εβδομάδας (220.000 λίρες) στο φιλανθρωπικό ίδρυμα του κλαμπ.

Μάλιστα, οπαδοί των «μπλε», αποδοκίμασαν τον νεαρό γκολκίπερ στη νίκη της Τσέλσι με 2-0 στο Στάμφορντ Μπριτζ επί των «σπιρουνιών», εξοργισμένοι από την έλλειψη σεβασμού του Ισπανού προς τον προπονητή του.

Παρ' όλα αυτά, ο Μαουρίτσιο Σάρι, επιβεβαίωσε μετά τη λήξη του λονδρέζικου ντέρμπι, ότι ο Κέπα θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του είτε στο Κυριακάτικο επίσης ντέρμπι με την Φούλαμ, είτε για το Γιουρόπα Λιγκ όπου η Τσέλσι κοντράρεται με την Ντιναμό Κιέβου για την φάση των «16».

Γιάννης Γατσούλης