Αναγνώριση - Δικαίωση - Καταξίωση για το Manchester United Greek Supporters Club!

Το Manchester United Greek Supporters Club κατάφερε στα χρόνια της λειτουργίας του να μεγαλώσει και να καταξιωθεί ανάμεσα στα πιο μεγάλα και ενεργά κλαμπ της United σε όλο το κόσμο. Έφτασε λοιπόν η ώρα της ύψιστης τιμής αλλά και της μεγάλης ευθύνης καθώς η Manchester United ανέθεσε στο κλαμπ μας την διοργάνωση του I Love United!



Αναγνώριση - Δικαίωση - Καταξίωση για το Manchester United Greek Supporters Club!

Πρόκειται για ένα Fan Event που φέρνει κοντά τους οπαδούς μας σε κάθε γωνιά της γης και προβάλλεται από τα επίσημα κανάλια της ομάδας στο διαδίκτυο.

Είναι η πρώτη φορά που το event αυτό διοργανώνεται στην Ευρώπη καθώς μέχρι τώρα γίνονταν σε αγορές κολοσσούς της Ασίας!

Έτσι λοιπόν στον αγώνα με την Southampton το Σάββατο 2 Μαρτίου (17.00 ώρα Ελλάδας) και από τη 1 το μεσημέρι μαζευόμαστε όλοι στο χώρο του κλαμπ (Χρυσοστόμου Σμύρνης 20 στο Αιγάλεω, πολύ κοντά στον σταθμό του μετρό) φορώντας φανέλες της ομάδας για να το κάνουμε να θυμίσει όσο ποτέ άλλοτε «Θέατρο των Ονείρων».

Επιπλέον κάτι πολύ σημαντικό: σε κάθε μας ανάρτηση στα social media (ειδικά σε Twitter και σε Instagram) φροντίζουμε να βάζουμε το #ILoveUnited_GR και να κάνουμε tag τον επίσημο λογαριασμό της ομάδας (@manutd στο Twitter και @manchesterunited στο Instagram) αντίστοιχα προκειμένου να πάρουμε την μεγαλύτερη δυνατή προβολή.

Σε έναν άτυπο διαγωνισμό μεταξύ των κλαμπ που έχουν διοργανώσει το event αυτό, εκείνο που θα ανεβάσει περισσότερες φορές το hashtag θα κερδίσει την επίσκεψη από καποιον ambassador της United. Είναι η μεγαλύτερη στιγμή στη διαδρομή του κλαμπ και θα δώσουμε όλοι το «παρόν»!