Έριξε 100 εκατομμύρια το καλοκαίρι και έχει... τρίτο προπονητή στη σεζόν!

Στη Φούλαμ επικρατεί απόλυτη ανισορροπία με τον Σαχίντ Καν στην ιδιοκτησία του κλαμπ, με την απόλυση του Κλαούντιο Ρανιέρι, να σημαίνει πως ο Σκοτ Πάρκερ γίνεται ο 6ος διαφορετικός προπονητής της ομάδας στις δύο τελευταίες σεζόν! Κι όλα αυτά, τη στιγμή που το καλοκαίρι του 2018 διατέθηκαν 100 εκατομμύρια για μεταγραφές ώστε ν' αντέξει η ομάδα στην Πρέμιερ!  



Έριξε 100 εκατομμύρια το καλοκαίρι και έχει... τρίτο προπονητή στη σεζόν!

Οι «cottagers», δέκα ματς πριν από το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου έχουν βρεθεί στο -10 από τη σωτηρία (στο στοίχημα, είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για υποβιβασμό μαζί με τη Χάντερσφιλντ) και αυτό που αποφάσισε ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Σαχίντ Καν, ήταν ν' απομακρύνει τον Κλαούντιο Ρανιέρι από τον πάγκο, ο οποίος είχε διαδεχθεί τον Σλάβισα Γιοκάνοβιτς.

Σε 17 παιχνίδια, ο Ιταλός τεχνικός απέτυχε ν' αλλάξει τα πράγματα και η ομάδα δεν μπορούσε να ... ισιώσει, με αποτέλεσμα να παρθεί ακόμα μια βιαστική απόφαση προκειμένου να εξαντληθούν οι πιθανότητες για επιβίωση στην Πρέμιερ...

Ο Σκοτ Πάρκερ, άλλοτε χαφ της Φούλαμ αλλά και των Τότεναμ και Γουέστ Χαμ, ανέλαβε στη θέση του Ρανιέρι κι έγινε ο 6ος διαφορετικός προπονητής του κλαμπ σε διάστημα 67 αγώνων, μετά τους Γιόλ, Μόλενστιν, Μάγκατ, Γιοκάνοβιτς και Ρανιέρι.

Ο Σαχίντ Καν παίρνει αποφάσεις που μόνο κακό μπορούν να κάνουν στη Φούλαμ διαταράσσοντας τη σταθερότητα και την προσπάθεια να βαδίσει ο σύλλογος σε ένα συγκεκριμένο πλάνο προκειμένου να παρουσιαστεί όπως πρέπει στο άμεσο μέλλον.

Και να σκεφτεί κανείς ότι το καλοκαίρι του 2018 η Φούλαμ διέθεσε 100 εκατομμύρια σε μεταγραφές μόλις επέστρεψε στην Πρέμιερ Λιγκ, έφτιαξε ρόστερ... δυο διαφορετικών 11άδων και παρ' όλα αυτά έχει αποτύχει παταγωδώς...

Κώστας Ζάλιαρης