Γκολ και θέαμα στο «Selhurst Park»!

Υπό άλλες συνθήκες το διπλό θα είχε τον πρώτο λόγο. Η παράδοση είναι υπέρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, όμως το γεγονός ότι υπάρχουν πολλές απουσίες μας κάνει διστακτικούς.  



Γκολ και θέαμα στο «Selhurst Park»!

Αν κάτι χαρακτηρίζεις τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων είναι οι πολλές τελικές προσπάθειες και τα γκολ που επιτυγχάνουν στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Η Κρίσταλ Πάλας προέρχεται από το ιδιαιτέρως παραγωγικό 4-1 επί της Λέστερ, τη στιγμή που η Γιουνάιτεντ κόλλησε στο 0-0 με τη Λίβερπουλ. Αναμένεται, ωστόσο, ανοιχτό παιχνίδι και με δεδομένες τις αμυντικές αδυναμίες που παρουσιάζουν θα στηρίξουμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.05 στο pamestoixima.gr!

Στα άλλα ματς του κουπονιού ξεχωρίζει το παιχνίδι της Σαουθάμπτον με τη Φούλαμ. Αμφότερες βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού και υποχρεούνται να αντιδράσουν. Η έδρα σαφώς και θα παίξει το ρόλο της, με τους «Αγίους» να έχουν αποδείξει πως όταν τα πράγματα… ζορίζουν έχουν τον τρόπο να παίρνουν τα αποτελέσματα ενώπιον του κοινού τους, τη στιγμή που οι «κότατζερς» δυσκολεύονται αισθητά να πάρουν αποτέλεσμα μακριά από το γήπεδό τους. Ο άσος στο pamestoixima.gr πληρώνει 1.95.

Τέλος, το ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης της Μάντσεστερ Σίτι επί της Γουέστ Χαμ αποτυπώνεται ξεκάθαρα στις αποδόσεις του άσου, συνεπώς δεν υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Το γεγονός ωστόσο ότι μιλάμε για δύο φύσει επιθετικές ομάδες, με καλά ποσοστά ευστοχίας μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι απόψε στο «Etihad» θα δούμε γκολ και από τις δύο ομάδες. Ενδιαφέρον το 2.00 του Goal στο pamestoixima.gr!

Συνοπτικά:

Κρίσταλ Πάλας- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Over 2.5 – 2.05

Σαουθάμπτον- Φούλαμ 1  - 1.95

Μάντσεστερ Σίτι- Γουέστ Χαμ  Goal – 2.00