Πλησιάζει στην Άρσεναλ ο Μόντσι!

Ένα βήμα πριν αναλάβει τη θέση του αθλητικού διευθυντή της Άρσεναλ βρίσκεται ο Μόντσι, που θα αντικαταστήσει τον Σβεν Μίσλιντατ μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον σύλλογο...  



Πλησιάζει στην Άρσεναλ ο Μόντσι!

Η Άρσεναλ δείχνει να «οδηγεί» την κούρσα για την απόκτηση του επιτυχημένου τεχνικού διευθυντή των «τζιαλορόσι».

Το λονδρέζικο κλαμπ θέλει επίσης να προσεγγίσει τον άλλοτε αστέρα της ομάδας, Μαρκ Όφερμαρς, όμως στον Άγιαξ δεν φαίνονται διατεθειμένοι να τον αφήσουν να αποχωρήσει.

Ο Μόντσι, που έχει συνεργαστεί στην Σεβίλλη με τον Ουνάι Έμερι, θα δουλέψει στην Αγγλία μετά τα επιτυχημένα του περάσματα από Ιταλία και Ισπανία. Ωστόσο πριν πάρει την τελική του απόφαση για να μετακομίσει στο «Νησί» θα συνομιλήσει με τον πρόεδρο της Ρόμα Τζέιμς Παλότα, καθώς στο συμβόλαιο που υπέγραψε το 2017 υπάρχει και ρήτρα αποδέσμευσης 2,6 εκατομμυρίων λιρών.

Οι «κανονιέρηδες» θέλουν να πετύχουν σο το δυνατό γρηγορότερα την συμφωνία με τον Ισπανό, με σκοπό να προετοιμαστούν για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Εάν το deal οριστικοποιηθεί, ο Μόντσι θα αντικαταστήσει τον Σβεν Μίσλιντατ ο οποίος αποχώρησε μετά και την μη προώθηση του σε ανώτερη θέση, ενώ ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Σεβίλλης θα έχει στην διάθεση του 45 εκατομμύρια λίρες για καλοκαιρινές μεταγραφές, ποσό που αναμένεται να ανέβει μετά και την πώληση παικτών που δεν υπολογίζονται από τον Έμερι.

Χρήστος Κατριμουστάκης