Ακόμα μια ασίστ για τον... κορυφαίο δημιουργό, Τζέιμς Μάντισον

Η Λέστερ ξεπέρασε τον Κλοντ Πιέλ με νίκη (2-1) επί της Μπράιτον στο King Power Stadium στο ματς που παρακολούθησε από κοντά ως ο νέος κόουτς της ομάδας, ο Μπρένταν Ρότζερς, με τον Τζέιμς Μάντισον να συνεχίζει το φετινό τρομερό... βιολί του και να δημιουργεί ακόμα μια ευκαίρια για γκολ.  



Ακόμα μια ασίστ για τον... κορυφαίο δημιουργό, Τζέιμς Μάντισον

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός που μετακινήθηκε μόλις το περασμένο καλοκαίρι από τη Νόριτς στη Λέστερ έναντι 25 εκατ.ευρώ και ο αντίκτυπος που έχει προκαλέσει ήδη σε αυτή την πρώτη του σεζόν στις «αλεπούδες» είναι κάτι παραπάνω από θετικός.

Από τα πόδια του περνάει το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού της Λέστερ αφού η παρουσία του στα βασικά πλάνα του Κλοντ Πιέλ μέχρι πρότινος, ήταν καταλυτική, ωστόσο, αυτό δεν πρόκειται ν' αλλάξει με τον Ρότζερς από τη στιγμή που ο παίκτης έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά του.

Το βράδυ της Τρίτης πρόσθεσε ακόμα μια ασίστ στη συλλογή του, αφού ήταν εκείνος που «σέρβιρε» το γκολ στον Τζέιμι Βάρντι, με τον Μάντισον να είναι εκείνος που έχει δημιουργήσει τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ μέχρι και αυτή τη στιγμή στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο σε ολόκληρη την Πρέμιερ Λιγκ!

Από στημένες μπαλιές έχει φτάσει στις 39 φάσεις για γκολ, ενώ, στο κομμάτι του Open Play στις επιθέσεις που έχει βγάλει η ομάδα του, έχει περάσει από τα πόδια του η μπάλα προτού υπάρξει σημαντική ευκαιρία μπροστά από την αντίπαλη εστία, 35 φορές!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης