Ξέμεινε από παίκτες στη Γιουνάιτεντ ο Σόλσκιερ!

Οχτώ απουσίες ενδέχεται να μετρήσει ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ για το προσεχές παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Κρίσταλ Πάλας, το βράδυ της Τετάρτης στο Λονδίνο, με τον Νορβηγό να έχει γεμάτο απουσιολόγιο μετά και το πρόσφατο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ!  



Ξέμεινε από παίκτες στη Γιουνάιτεντ ο Σόλσκιερ!

Οι τρεις που αντικαταστάθηκαν με αναγκαστική αλλαγή, το μεσημέρι της Κυριακής στο «Ολντ Τράφορντ», Μάτα, Ερέρα και Λίνγκαρντ έχουν βγει νοκ-άουτ και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να προλάβουν το ματς με τους «αετούς», ενώ, αβέβαιη είναι και η επιστροφή του Μάτιτς που έχασε το παιχνίδι απέναντι στους «κόκκινους».

Επιπλέον, εκτός είναι και οι Νταρμιάν, Τζόουνς, Βαλένσια και Μαρσιάλ, ενώ και ο Μάρκος Ρόχο έχει ακόμα μοιρασμένες πιθανότητες. Μαζί του και ο Μάρκους Ράσφορντ που αν και δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει από κάποιο σημείο και μετά στο ντέρμπι, δεν έχει κάτι σοβαρό.

Λόγω αυτής της κατάστασης, ο Σόλσκιερ συμπεριέλαβε στην αποστολή τους νεαρούς Τσονγκ, Γκάρνερ και Γκόμες, ενώ, τόνισε πως θέλει να δει τους Λουκάκου και Αλέξις Σάντσες να το παίρνουν πάνω τους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και μόλις είναι όλοι υγιείς, ο Χιλιανός και ο Βέλγος να προκαλέσουν... ευχάριστο πονοκέφαλο στον κόουτς για τον καταρτισμό της 11άδας.

Κώστας Ζάλιαρης