Αποσύρθηκε ο... ταλαίπωρος Αμπού Ντιαμπί!

Σε ηλικία μόλις 32 ετών αλλά δίχως πλέον δυνάμεις, κυρίως πνευματικές, ν' αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που του βάζει συνεχώς η μοίρα του στην ποδοσφαιρική του καριέρα, ο Αμπού Ντιαμπί αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους!  



Αποσύρθηκε ο... ταλαίπωρος Αμπού Ντιαμπί!

Ο άλλοτε χαφ της Άρσεναλ αποφάσισε ν' αποσυρθεί από την ενεργό δράση αρκετά πρόωρα, αφού, ο οργανισμός του δεν μπορούσε να του επιτρέψει ν' απολαύσει το ποδόσφαιρο.

Στη θητεία του στους «κανονιέρηδες» αντιμετώπισε 42 διαφορετικά προβλήματα τραυματισμών (!), ενώ, τη σεζόν 2016-2017, όταν και βρισκόταν στη Μαρσέιγ, πάλι δεν μπορούσε να βρει συνέπεια και να παίξει όπως θα ήθελε, αφού τον εμπόδιζαν τα νέα προβλήματα που προέκυπταν.

«Έδωσα στον εαυτό μου έναν χρόνο για να επανέλθω πλήρως, αλλά το βρήκα τρομερά δύσκολο να φτάσει το σώμα μου στο επίπεδο που θα ήθελα και που απαιτεί το κορυφαίο επίπεδο» ανέφερε ο Ντιαμπί στην γαλλική τηλεόραση ανακοινώνοντας την απόφασή του, την οποία όπως τόνισε πήρε με ευκολία όταν κάθισε να σκεφτεί ότι δεν γινόταν άλλο να συνεχίσει να τα βάζει με το σώμα του...

Στην Άρσεναλ, συμπλήρωσε 180 συμμετοχές, είχε 19 τέρματα, όμως, είχε αγωνιστεί μόλις στα 11.172 λεπτά του χρόνου που θα μπορούσε να το κάνει (24,3% του ποδοσφαιρικού χρόνου των αγώνων της ομάδας) όσο καιρό φόρεσε τη φανέλα του λονδρέζικου συλλόγου από το 2006 έως και το 2015...