Ξεκαθάρισμα από Κέπα και Σάρι, κατάλαβε το λάθος ο τερματοφύλακας

Με δήλωσή τους στην επίσημη ιστοσελίδα της Τσέλσι, οι Κέπα και Σάρι βάζουν οριστικά τέλος στο μεταξύ τους επεισόδιο, ο Ισπανός τερματοφύλακας παραδέχθηκε το λάθος του, απολογήθηκε δημόσια και ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως το θέμα θεωρείται λήξαν. Τον μισθό μιας εβδομάδας στο Chelsea Foundation θα προσφέρει ως... πρόστιμο ο Κέπα.  



Ξεκαθάρισμα από Κέπα και Σάρι, κατάλαβε το λάθος ο τερματοφύλακας

Αργά το βράδυ της Δευτέρας, οι Κέπα και Σάρι προχώρησαν σε κοινή δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα των «μπλε» προκειμένου να λυθεί το μεταξύ τους ζήτημα και να το αφήσουν άπαντες πίσω τους, στρέφοντας αποκλειστικά το ενδιαφέρον τους στις προσεχείς αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

«Αν και ήταν όντως μια παρεξήγηση, καταλαβαίνω ότι έκανα πολύ μεγάλο λάθος για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκα την κατάσταση. Θα ήθελα ν' απολογηθώ στον προπονητή μου, τον Γουίλι, τους συμπαίκτες μου και τον σύλλογο, όπως επίσης και τους οπαδούς. Θα αποδεχθώ κάθε τιμωρία που θα μου επιβληθεί» δήλωσε ο Κέπα, με τον Σάρι να λέει από την πλευρά του:

«Έχει καταλάβει ο Κέπα ότι έκανε μεγάλο λάθος, αλλά ήταν πολύ καλή η κουβέντα που είχα μαζί του. Έχει απολογηθεί και σε μένα και στους παίκτες και στη διοίκηση. Για μένα το θέμα έχει κλείσει και από εκεί και πέρα είναι ζήτημα του συλλόγου αν θέλει να του επιβάλει κάποια ποινή. Η εμφάνιση της ομάδας στον τελικό ήταν θετική και είναι κρίμα που συνέβη αυτό το περιστατικό και επισκίασε την εικόνα μας σε έναν τελικό. Όλοι πλέον το αφήνουμε πίσω μας...».

Η τιμωρία του συλλόγου στον τερματοφύλακα της ομάδας ήταν να παραχωρήσει τον μισθό μιας εβδομάδας στο φιλανθρωπικό ίδρυμα του κλαμπ, Chelsea Foundation.

Κώστας Ζάλιαρης