Προσπάθησε να τα μπαλώσει ο Κέπα, αλλά...

Το θέμα του Κέπα με τον Σάρι έχει πάρει διαστάσεις, ο Ιταλός κόουτς προσπάθησε να το κρατήσει εντός των τειχών δίχως να επιρρίψει ευθύνες και ο Ισπανός πορτιέρε έκανε και από την πλευρά του προσπάθεια να εκτονωθεί η κατάσταση, δίχως όμως να καταφέρνει και πολλά...  



Προσπάθησε να τα μπαλώσει ο Κέπα, αλλά...

Ο Κέπα αρνήθηκε να βγει αλλαγή στο φινάλε της παράτασης του τελικού του Λιγκ Καπ όπου η Τσέλσι ηττήθηκε 4-3 στα πέναλτι από τη Μάντσεστερ Σίτι και απώλεσε ακόμα έναν στόχο μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο.

Η αντίδραση του Σάρι στον πάγκο και η οργή του τη στιγμή που αντιλήφθηκε ότι η αλλαγή δεν θα γινόταν και ο Καμπαγέρο δεν θα περνούσε για τα πέναλτι, επειδή... έτσι το αποφάσισε ο Κέπα που δεν ήθελε να βγει, κάθε άλλο παρά παρεξήγηση φανερώνει, με τον τερματοφύλακα να δηλώνει:

«Είμαι αναστατωμένος και λυπημένος που δεν πήραμε τον τίτλο, παλέψαμε σαν ομάδα μέχρι το τέλος. Θα ήθελα να διευκρινίσω και ορισμένα πράγματα για την κατάσταση που δημιουργήθηκε. Δεν ήταν πρόθεσή μου να μην υπακούσω στις εντολές του προπονητή μου και νομίζω πάνω στην ένταση της στιγμής δημιουργήθηκε μια μεγάλη παρεξήγηση.

Ο προπονητής πίστευε ότι δεν μπορούσα να συνεχίσω στο παιχνίδι και εγώ ήμουν καλά για να παίξω και στα πέναλτι και να βοηθήσω την ομάδα μου. Μέχρι και οι γιατροί είχαν επιστρέψει στον πάγκο για να μεταφέρουν στον προπονητή ότι ήμουν καλά.

Καταλαβαίνω ότι διαστρεβλώθηκε η κατάσταση αλλά σέβομαι απόλυτα τον προπονητή και την δύναμη που έχει στην ομάδα». 

Κώστας Ζάλιαρης