Σάρι: «Είχε δίκιο ο Κέπα, αλλά το εξέφρασε με λάθος τρόπο»!

Ο Μαουρίτσιο Σάρι έκανε λόγο για μια μεγάλη παρεξήγηση αναφορικά με το θέμα που επισκίασε τον μεγάλο τελικό του Λιγκ Καπ και την άρνηση του Κέπα να βγει με αλλαγή στο φινάλε της παράτασης της ήττας (4-3 στα πέναλτι) της Τσέλσι από τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Γουέμπλεϊ». «Καλά έκανε και συνέχισε, αλλά εκφράστηκε με λάθος τρόπο» είπε ο Ιταλός! 



Σάρι: «Είχε δίκιο ο Κέπα, αλλά το εξέφρασε με λάθος τρόπο»!

Ό,τι συνέβη με τον Κέπα και τον Σάρι έχει... κατακλύσει το διαδίκτυο και αποτελεί το μεγάλο θέμα του τελικού του φετινού Carabao Cup, συγκεντρώνοντας μεγαλύτερο ενδιαφέρον και από τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών της Μάντσεστερ Σίτι που κατάφερε να υπερασπιστεί με επιτυχία το Λιγκ Καπ από την περασμένη αγωνιστική περίοδο. 

Ο Ιταλός τεχνικός των «μπλε» έμεινε να τα βάζει με τους πάντες βλέποντας τον Κέπα να μη δέχεται να βγει με αλλαγή πριν από τα πέναλτι του τελικού και με τον Καμπαγέρο να έχει πάρει θέση στην πλάγια γραμμή, με αποτέλεσμα να προκληθεί μια μεγάλη διαμάχη. 

Λίγο αργότερα, ο Σάρι είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Νόμιζα ότι ο Κέπα έχει κράμπα, αλλά αφού αισθανόταν καλά, έπραξε σωστά και συνέχισε. Καλά έκανε, όμως είχε άδικο ως προς τον τρόπο που εκφράστηκε εκείνη τη στιγμή. Σίγουρα θα πρέπει να μιλήσω και μαζί του για να το λύσουμε, όμως ήταν μια μεγάλη παρεξήγηση. 

Οι παίκτες μου έπαιξαν όπως ακριβώς το είχαμε σχεδιάσει, κάτι που σημαίνει ότι διατηρώ τον έλεγχο της ομάδας μου και των παικτών μου. Αποφασίσαμε να μην πιέζουμε μπροστά κάθε στιγμή και να το κάνουμε όταν μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε καταστάσεις. Καταφέραμε να μη δεχθούμε γκολ από την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή». 

Κώστας Ζάλιαρης