Ο Φέργιουσον θέλει τον Σόλκσιερ μόνιμα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο θρυλικός πρώην προπονητής της Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργιουσον έχει σχηματίσει την καλύτερη άποψη για το δικό του παιδί που βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας και τον θέλει μόνιμα στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου!  



Ο Φέργιουσον θέλει τον Σόλκσιερ μόνιμα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Όταν ο Όλε Γκούναρ Σόλκσιερ ανέλαβε τα ηνία σε μία τόσο δύσκολη καρέκλα, πολλοί ήταν αυτοί που δεν τον πίστεψαν, πόσω μάλλον όταν πριν από αυτόν ήταν προπονητής ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Νορβηγός όμως ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά και κατάφερε σε μικρό χρονικό διάστημα να συσπειρώσει την ομάδα με αποτέλεσμα σε 13 παιχνίδια να έχει 11 νίκες. Φυσικά όλο αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Φέργιουσον ο οποίος σύμφωνα με την Mirror έχει δηλώσει σε στενό του κύκλο πως θέλει τον Σόλκσιερ μόνιμο προπονητή στην αγαπημένη του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Σερ Άλεξ επισκέπτεται πλέον συχνά το προπονητικό κέντρο της ομάδας και συζητάει διαρκώς με τον Σόλκσιερ ενώ δηλώνει ιδιαίτερα ευχαριστημένος και με το σερί νικών της Γιουνάιτεντ αλλά και με την προσπάθεια να αποδίδει και πάλι επιθετικό ποδόσφαιρο.

Επιπλέον, οι προσλήψεις των Μάικλ Κάρικ και Μαρκ Ντέμπσει στο τεχνικό τιμ έχουν ενθουσιάσει ιδιαίτερα τον Σερ Άλεξ που έχει πολύ καλή γνώμη και για τους δυο πρώην παίκτες του.

Θάνος Κονταξής