«Μένει ο Αζάρ, προς την έξοδο ο Σάρι, πουλάει ο Αμπράμοβιτς»

Ο ρεπόρτερ της Τσέλσι, Kaveh Solhekol ξετυλίγει στο SkySports το κουβάρι των επιπτώσεων του μεταγραφικού εμπάργκο, ξεκαθαρίζει πως δεν θα πρέπει να υπάρξει φόβος για την περίπτωση του Εντέν Αζάρ, επισημαίνει πως τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα για τον Μαουρίτσιο Σάρι, ενώ, τονίζει πως όλα οδηγούν σε πώληση του συλλόγου από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς!  



«Μένει ο Αζάρ, προς την έξοδο ο Σάρι, πουλάει ο Αμπράμοβιτς»

Οι «μπλε» του Λονδίνου ενημερώθηκαν το πρωί της Παρασκευής πως τους επιβάλλεται τιμωρία απαγόρευσης μεταγραφών για τις επόμενες δύο περιόδους έπειτα από την έρευνα που πραγματοποίησε η UEFA στον τρόπο με τον οποίο ενσωματώθηκαν 92 ποδοσφαιριστές ηλικίας κάτω των 18 ετών στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Οι 29 περιπτώσεις παρουσίασαν παραβίαση κανονισμών, κάτι που το αρνείται κατηγορηματικά η Τσέλσι και σκοπεύει να καταθέσει ένσταση ώστε ν' αποδείξει πως όλα έχουν γίνει βάσει νόμων, ωστόσο, είναι λογικό να προκύπτουν ερωτήματα τα οποία προσπάθησε ν' απαντήσει ο Kaveh Solhekol στο SkySports.

«Δεν βλέπω τρόπο με τον οποίο θα φύγει ο Εντέν Αζάρ σε μια τέτοια δύσκολη περίπτωση γιατί είναι πιστός στον σύλλογο και τον διακρίνει τιμιότητα που δεν θα του επιτρέψει να σκεφτεί να φύγει τώρα. Το ίδιο συνέβη και με τον Γκριεζμάν στην Ατλέτικο Μαδρίτης αν θυμάστε» έγραψε αρχικά στην ιστοσελίδα του βρετανικού κολοσσού των media, για να συνεχίσει αναφερόμενος για το μέλλον του Σάρι στον πάγκο:

«Θέλει να βλέπει την ομάδα του παίζει ποδόσφαιρο με τον δικό του τρόπο και είναι ξεκάθαρο πως ο τρόπος του δεν μπορεί να περάσει στους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές. Περίμενε πως και πως να κάνει τρεις – τέσσερις μεταγραφές το καλοκαίρι, όμως πλέον γνωρίζει πως ίσως δεν έχει αυτή τη δυνατότητα. Αμφιβάλλει για τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του αλλά και γι' αυτούς που βρίσκονται στη δεύτερη ομάδα. Άλλωστε, δεν τον έχουν δει και ποτέ να παρακολουθεί ματς της δεύτερης ομάδας στο Cobham...».

Κλείνοντας το κείμενό του, ο Solhekol καθιστά σαφές πως: «Δεν είναι μυστικό πως οι οπαδοί της Τσέλσι συζητούν τις προθέσεις του Αμπράμοβιτς, ο οποίος δεν έχει βρεθεί ούτε για μια φορά στο γήπεδο τη φετινή σεζόν. Έχει αναβάλει και την ανακατασκευή του γηπέδου και όλα δείχνουν ότι δεν έχει διάθεση να επενδύσει πλέονσ την Τσέλσι. Το μεταγραφικό εμπάργκο κάνει ακόμα πιο πιθανές τις εξελίξεις, όμως θα γνωρίζει ο Αμπράμοβιτς πως ο υποψήφιος αγοραστής θα του πει να ρίξει την τιμή από τη στιγμή που θα πάρει στα χέρια του ένα κλαμπ που δεν θα μπορεί να κάνει μεταγραφές για δύο περιόδους...».