Ο Χότζον γίνεται ο γηραιότερος προπονητής της Πρέμιερ Λιγκ!

Σε ηλικία 71 ετών και 198 ημερών, ο Ρόι Χότζον συνεχίζει απτόητος στην προπονητική, αντέχει τις ευθύνες και την πίεση και γίνεται ο γηραιότερος ever προπονητής στην Πρέμιερ Λιγκ, στο ματς της Κρίσταλ Πάλας απέναντι στη Λέστερ!  



Ο Χότζον γίνεται ο γηραιότερος προπονητής της Πρέμιερ Λιγκ!

Ο Άγγλος κόουτς και άλλοτε ομοσπονδιακός προπονητής των «τριών λιονταριών», ξεπέρασε την επίδοση του Σερ Μπόμπι Ρόμπσον που είχε καθίσει στον πάγκο μέχρι και την ηλικία των 71 ετών και 192 ημερών.

«Θέλω να πιστεύω πως μόλις φτάσει η στιγμή που θα πρέπει ν' αποσυρθώ θα το καταλάβω και τότε μάλλον θα πρέπει να συνηθίσω να ζω δίχως το ποδόσφαιρο» ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο BBC ο κόουτς των «αετών», που τόνισε ότι αντλεί έμπνευση από τον 92χρονο broadcaster, Ντέιβιντ Άτενμπορο!

«Η αρτιότητά του στη δουλειά και ο ρομαντισμός που αποπνέει γι' αυτό που κάνει, δεν έχει μειωθεί ούτε στο ελάχιστο όλα αυτά τα χρόνια» είπε ο Χότζον, που προσπάθησε να κάνει τον κόσμο να καταλάβει πως γίνεται κάποιος σε τέτοια ηλικία να συνεχίζει το επάγγελμά του, το οποίο λατρεύει κι ας μην... ενδείκνυται για τέτοιο ηλικιακό στάδιο της ζωής...

Κώστας Ζάλιαρης