Φαν Ντάικ: «Να με θυμούνται ως θρύλο…»!

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ συνεχίζει να ζει το όνειρό του στο «Άνφιλντ» και να απολαμβάνει κάθε στιγμή της παρουσίας του στη Λίβερπουλ! Ποιος είναι ο στόχος του; Να συνδέσει το όνομά του με την ιστορία της ομάδας και ο κόσμος να τον θυμάται ως έναν θρύλο που φόρεσε τη φανέλα της.  



Φαν Ντάικ: «Να με θυμούνται ως θρύλο…»!

Στην ερώτηση για το πως θα ήθελα να τον θυμούνται τα επόμενα χρόνια οι φίλοι της Λίβερπουλ, η απάντηση του ήταν ξεκάθαρη: «Ίσως ως θρύλο της ομάδας. Προφανώς και αυτό είναι κάτι που σκέφτομαι, διότι θέλω να καταφέρω σπουδαία πράγματα εδώ. Διαθέτουμε φανταστική ομάδα και έχουμε όλα τα εργαλεία για να τα καταφέρουμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός σέντερ μπακ και συνέχισε:

«Θέλω να δώσω τα πάντα σε αυτή την ομάδα. Έβαλε τα δυνατά της για να πάρει και θέλω να της δώσω τα πάντα. Ελπίζω να κατακτήσουμε μαζί σπουδαία πράγματα.

Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στη Λίβερπουλ και οι άνθρωποί της είναι εδώ για εσένα. Εάν μπεις στην οικογένειά της θα είσαι για πάντα. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που ήθελα να παίξω σε αυτή την ομάδα τόσο πολύ».