Χέντερσον : «Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες»

Σίγουρος ότι η Λίβερπουλ δεν ψάχνει δικαιολογίες στην κούρσα για τον τίτλο με την Μάντσεστερ Σίτι εμφανίστηκε ο αρχηγός της ομάδας Τζόρνταν Χέντερσον.  



Χέντερσον : «Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες»

Οι «Κόκκινοι» αντιμετωπίζουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Κυριακή, γνωρίζοντας ότι κάθε στραβοπάτημα από εδώ και πέρα θα δώσει την ευκαιρία στους «Πολίτες» να πάρουν προβάδισμα στη μάχη του τίτλου.

Ωστόσο, ο Χέντερσον πιστεύει ότι η ομάδα του δεν έχει κανέναν λόγο να φοβάται, παρά το γεγονός ότι εδώ και μερικά χρόνια όσο κι αν έχει παλέψει, δεν έχει καταφέρει να επιστρέψει στην κορυφή...

«Δεν υπάρχει στιγμή χαλάρωσης όταν αγωνίζεσαι για την Λίβερπουλ. Η ομάδα έχει μεγάλες προσδοκίες επειδή αγωνιζόμαστε στο υψηλότερο επίπεδο» δήλωσε ο 28χρονος μέσος των «Κόκκινων», μιλώντας στην Mirror.

Επιπλέον, με 12 παιχνίδια να απομένουν στο καλεντάρι για τη λήξη της Πρέμιερ Λιγκ, ο Χέντερσον θεωρεί ότι η ομάδα του πρέπει να έχει ως προτεραιότητα τη νίκη σε κάθε παιχνίδι.

«Είναι πολύ απλό. Αν δίνεις δικαιολογίες στον εαυτό σου συνέχεια στο τέλος θα μείνεις με άδεια χέρια. Δεν ψάχνουμε για καμία δικαιολογία και ούτε πρόκειται». 

Γιάννης Γατσούλης