Για προληπτικούς λόγους η αλλαγή του Κοσιελνί

Την ενημέρωση που είχε από το ιατρικό επιτελείο για τις μυϊκές ενοχλήσεις του Λοράν Κοσιελνί και την αντικατάστασή του για προληπτικούς λόγους, μοιράστηκε με τους εκπροσώπους του Τύπου ο Ουνάι Έμερι μετά το τέλος του αγώνα με τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ.  



Για προληπτικούς λόγους η αλλαγή του Κοσιελνί

Ο κόουτς των «κανονιέρηδων» προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή του Γάλλου αμυντικού στο 56ο λεπτό της αναμέτρησης με τους Λευκορώσους.

Ωστόσο, μετά το τέλος του αγώνα ο Έμερι επιβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται για κάποιο σοβαρό τραυματισμό και ότι η αλλαγή έγινε για προληπτικούς λόγους.

«Θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι αύριο αλλά θεωρώ ότι θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο ματς της Κυριακής. Ο τραυματισμός είναι μυϊκός και όχι κάτι πιο σοβαρό. Η αλλαγή έγινε προληπτικά, επειδή είχε αρχίσει να μην νιώθει καλά» επιβεβαίωσε ο 47χρονος τεχνικός.

Το γεγονός πως πριν περίπου ένα χρόνο ο Κοσιελνί είχε υποστεί σοβαρό τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα εξαιτίας του οποίου είχε χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, έκανε τον Έμερι να ξεκαθαρίσει πως: «Θεωρώ ότι δεν είναι νέο κάταγμα. Άρχισε να μην αισθάνεται καλά στον αγωνιστικό χώρο, για αυτό η αλλαγή του έγινε ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα».

Γιάννης Γατσούλης