Ο Νταλότ αγόρασε πούλμαν στην πρώτη του ομάδα με τα λεφτά του από την Γιουνάιτεντ

Ένα ιδιαίτερο δώρο στην πρώτη του ομάδα έκανε ο Ντιόγκο Νταλότ, ο οποίος σύμφωνα με τους ανθρώπους της Φίντας αγόρασε ένα πούλμαν για τις μεταφορές της ομάδας χρησιμοποιώντας κάποια από τα πρώτα λεφτά που πήρε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την μεταγραφή του από την Πόρτο!



Ο Νταλότ αγόρασε πούλμαν στην πρώτη του ομάδα με τα λεφτά του από την Γιουνάιτεντ

Ο 19χρονος μπακ αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τους «κόκκινους διαβόλους» που κατέβαλαν 24 εκατομμύρια ευρώ στην Πόρτο για την μεταγραφή του, και ενώ ο ίδιος είναι σε μια ευαίσθητη ηλικία έδειξε να μην ξεχνάει πως χωρίς τους πρώτους του προπονητές δεν θα είχε καταφέρει τίποτα. Έτσι οργάνωσε μια ιδιαίτερη έκπληξη στην ακαδημία Φίντας η οποία τον ανέδειξε, με τον επικεφαλής οργάνωσης, Λουίς Τραβάσος, να δηλώνει:

«Μιλήσαμε με τον Ντιόγκο στο Skype. Ήταν στον δρόμο για ένα παιχνίδι με το πούλμαν της Γιουνάιτεντ. Μας είπε να βγούμε έξω, όπου βρήκαμε το λεωφορείο για την δική μας ομάδα. Σίγουρα ήταν σοκ. Ετοίμασε τα πάντα μυστικά έχοντας κρατήσει τον πρώτο του μισθό από την Γιουνάιτεντ. Για εμάς, έναν οργανισμό με πολλά οικονομικά προβλήματα και λίγες πηγές εσόδων, το δώρο αυτό ήταν τεράστιο. Κάθε είδους βοήθεια είναι υπέροχη».

Γιώργος Σιάφας