Διέρρηξαν το σπίτι του Μάνε την ώρα του αγώνα με τη Μπάγερν

Την ώρα που ο επιθετικός της Λίβερπουλ βρισκόταν στο «Άνφιλντ» για τον πρώτο αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου για τους «16» του Champions League, ληστές μπήκαν στο σπίτι του και αφαίρεσαν αντικείμενα μεγάλης αξίας.



Διέρρηξαν το σπίτι του Μάνε την ώρα του αγώνα με τη Μπάγερν

Η διάρρηξη τοποθετείται από τις Αρχές μεταξύ 6 και 12 μ.μ, από την ώρα δηλαδή που ο Σενεγαλέζος ετοιμαζόταν για τον κρίσιμο αγώνα μέχρι και την ολοκλήρωσή του.

Οι διαρρήκτες αφαίρεσαν ρολόγια, κινητά τηλέφωνα και κλειδιά αυτοκινήτων. Αυτή, δεν είναι η πρώτη φορά που κλέβουν τον διεθνή φορ, αφού έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν, όταν το 2017 βρισκόταν στο Μάριμπορ για τον αγώνα με την ομώνυμη ομάδα στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι αρχές του Μέρσεϊσαϊντ διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ εξέδωσαν ανακοίνωση για βοήθεια από όσους γνωρίζουν κάτι ή τους προσφέρθηκαν προς αγορά τα κλεμμένα αντικείμενα.

«Θα είναι μία πολύ άσχημη εμπειρία για τους διαρρήκτες εάν δεν τα επιστρέψουν σύντομα, για αυτό τους ζητάω να το κάνουν με οποιονδήποτε τρόπο», δήλωσε ο ντετέκτιβ, Φίλ Μαχόν.

Θανάσης Κρητικός