Επιβραβεύει Λαπόρτ η Σίτυ με βελτιωμένες αποδοχές

Σε συζητήσεις με τον Αμερίκ Λαπόρτ βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτυ με σκοπό ο παίκτης να υπογράψει νέο συμβόλαιο βελτιωμένων αποδοχών ως επιβράβευση.  



Επιβραβεύει Λαπόρτ η Σίτυ με βελτιωμένες αποδοχές

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός ο οποίος αποκτήθηκε την περσινή σεζόν από την Αθλέτικ Μπιλμπάο έναντι 57 εκατομμυρίων λιρών, διανύει μια εξαιρετική χρονιά με τους «πολίτες». Ενδεικτικό είναι ότι δεν έχει χάσει κανένα παιχνίδι στην φετινή Premier League, μετρώντας περισσότερα λεπτά συμμετοχής από οποιονδήποτε άλλο παίκτη.

Αν και το συμβόλαιό του λήγει σε τέσσερα χρόνια, ύστερα από προσωπική παρέμβαση του Πεπ Γκουαρδιόλα , αποφασίστηκε η αύξηση των αποδοχών του 24χρονου άσου, δίνοντας του έτσι να καταλάβει ότι βασίζονται σε αυτόν και τον στηρίζουν. Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη και αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Η αύξηση των απολαβών που ορίζουν τα συμβόλαια είναι μια τακτική που ακολουθεί η Μάντσεστερ Σίτι τον τελευταίο καιρό με σκοπό να «δεσμεύσει» τους πιο περιζήτητους περιουσιακά παίκτες της, στοχεύοντας να μην έχει απώλειες από ενδεχόμενη φυγή κάποιου εξ αυτών. Ραχίμ Στέρλινγκ, Κέβιν Ντε Μπρόινε και Έντερσον είναι μερικά από τα ονόματα που ήδη έχουν συμφωνήσει.

Χρήστος Κατριμουστάκης