Όλα ή τίποτα στην Γερμανία για την Λίβερπουλ

Με ισχνό προβάδισμα για την πρόκριση θα πάει στο Μόναχο για να αντιμετωπίσει την Μπάγερν η Λίβερπουλ, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 που αφήνει ανοιχτά τα πάντα για την ρεβάνς. Γκολ και έφυγαν για τους «8» οι «κόκκινοι», οι οποίοι έμειναν ζωντανοί σε όλους τους κινδύνους του πρώτου μέρους αλλά κυμάνθηκαν χαμηλά.



Όλα ή τίποτα στην Γερμανία για την Λίβερπουλ

Με το άγχος να έχει κυριεύσει τους ποδοσφαιριστές του Γιούργκεν Κλοπ στο πρώτο μέρος και τους Βαυαρούς να έχουν ευκαιρίες για να βάλουν όχι μόνο το ματς, αλλά και την σειρά ολόκληρη, σε άλλη βάση, οι γηπεδούχοι δεν πήραν πολλά ρίσκα σε ένα πολύ ζεστό «Άνφιλντ» με την εξέδρα από την πλευρά της να μην δίνει με την φωνή της την ώθηση που θα ήθελε.

Πολύ καλά διαβασμένοι οι ποδοσφαιριστές του Νίκο Κόβατς, που πίεσαν σωστά στην ανάπτυξη της Λίβερπουλ και δεν της επέτρεψαν να κάνει παιχνίδι παρά μόνο μετά το μισάωρο, όταν ισοφαρίστηκαν οι κίνδυνοι μπροστά από τις δύο εστίες. Ενδιαφέρον το πρώτο μέρος, εν αντιθέσει με το δεύτερο, στο οποίο η Μπάγερν περίμενε υπομονετικά χωρίς να θέλει να αφήσει την παραμικρή χαραμάδα, με την Λίβερπουλ από μέρους της να μην βάζει πολλή φαντασία στο κομμάτι της δικιάς της επιθετικής λειτουργίας.

Γκολ στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε εντύπωση πως μπορούσε να σημειωθεί μόνο στα πρώτα λεπτά, με τον αγώνα να αποκτά έναν ψεύτικο ρυθμό μέχρι το φινάλε, κάτι που ήταν ακόμα πιο αισθητό από το τελευταίο τέταρτο και μετά με τις συνεχόμενες διακοπές στην ροή του ματς. Αυτό που έμεινε μετά την λήξη είναι πως η ρεβάνς θα είναι εξίσου δύσκολη, καθώς επίσης πως θα πρέπει να βρεθεί κάποιος από το σύνολο παικτών που διαθέτει η Λίβερπουλ για να κάνει την διαφορά στο παιχνίδι από την μέση και μπροστά, αφού με το πρώτο δείγμα οι Γερμανοί μπορούν να εξουδετερώσουν εύκολα τον τρόπο που αναπτύσσεται η ομάδα του Κλοπ.

Φυσικά παίζει για δύο αποτελέσματα, αφού της κάνει και η ισοπαλία με γκολ.