Ανταποκρίνεται στις χημειοθεραπείες και παλεύει γερά νεαρός αμυντικός της Γιουνάιτεντ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενημέρωσε για την κατάσταση του 19χρονου αμυντικού, Μαξ Τέιλορ, ο οποίος εδώ και λίγο καιρό δίνει την μεγάλη μάχη με την αρρώστια, όμως, ο οργανισμός του ανταποκρίνεται θετικά στις χημειοθεραπείες μέχρι στιγμές...  



Ανταποκρίνεται στις χημειοθεραπείες και παλεύει γερά νεαρός αμυντικός της Γιουνάιτεντ!

Η ιστορία του νεαρού ποδοσφαιριστή είχε μείνει μακριά από τη δημοσιότητα, αφού οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν φροντίσει να τον βοηθήσουν και να μην βγει προς τα έξω η δύσκολη στιγμή της ζωής του Μαξ Τέιλορ.

Έχοντας διαγνωστεί με καρκίνο εντελώς ξαφνικά σε εξετάσεις που είχε υποβληθεί, αναγκάστηκε να ξεκινήσει άμεσα χημειοθεραπείες και ο τρόπος με τον οποίο ανταποκρίθηκε ο οργανισμός του είναι θετικότατος.

Ο Άνχελ Γκόμες σε ματς της ομάδας κ-23 της Γιουνάιτεντ, μέσα στον Ιανουάριο, είχε αφιερώσει στον συμπαίκτη του ένα γκολ που είχε πετύχει, ωστόσο, τότε, ελάχιστοι γνώριζαν τι ακριβώς συνέβαινε με τον 19χρονο αμυντικό.

Πλέον, η μεγάλη περιπέτεια του Τέιλορ έγινε γνωστή και άπαντες βρίσκονται στο πλευρό του σε αυτή την τρομερά δύσκολη μάχη που έχει ν' αντιμετωπίσει και από την οποία όλοι εύχονται να βγει θριαμβευτής...

Κώστας Ζάλιαρης