Νταβίντ Λουίζ: «Έχουμε κάνει τόσες κουβέντες, όλοι πιστεύουμε στον Σάρι»

Ένας από τους μεγαλύτερους υπέρμαχους του Μαουρίτσιο Σάρι, ο Νταβίντ Λουίζ, αναφέρθηκε στις συζητήσεις που έχουν κάνει πολλάκις στην Τσέλσι για τη φετινή κατάσταση της ομάδας, τόνισε πως ποτέ κανείς δεν έχει εκφράσει αμφιβολία για την κατεύθυνση στην οποία πορεύονται οι «μπλε» και αναφέρθηκε στις διαφορές σε σχέση με τις Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι.  



Νταβίντ Λουίζ: «Έχουμε κάνει τόσες κουβέντες, όλοι πιστεύουμε στον Σάρι»

Ο Βραζιλιάνος στόπερ, είναι από εκείνους που απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο στην Τσέλσι.

Παίζε σε ομάδα την οποία υποστηρίζει, βγάζει ένταση και πάθος κάθε φορά – ήταν ίσως ο μοναδικός που πανηγύριζε τόσο ευχάριστα τα γκολ κόντρα στη Μάλμε το βράδυ της Πέμπτης σε σχέση με τους συμπαίκτες του που... έβγαζαν την υποχρέωση – και συχνά πυκνά κάνει αρκετές κουβέντες με τον Μαουρίτσιο Σάρι.

Μιλώντας για την κατάσταση στο εσωτερικό της ομάδας, ο Νταβίντ Λουίζ είπε:

«Έχουμε κάνει τόσες συζητήσεις και στ' αποδυτήρια και στο προπονητικό κέντρο και συνεχώς ρωτάμε αν κάποιος από τα μέλη της ομάδας δεν πιστεύει στον Σάρι και το πλάνο που ακολουθούμε. Κανείς ποτέ δεν έχει εκφράσει αμφιβολία ή δεν είχε ένσταση πάνω στα πράγματα που κάναμε. Όλοι πιστεύουμε στον προπονητή μας και την ομάδα μας. Χάσαμε ίσως από την καλύτερη ομάδα στον κόσμο αυτή τη στιγμή, τη Μάντσεστερ Σίτι, ηταν καλύτερη από εμάς από το πρώτο λεπτό. Χάσαμε και ορισμένα ματς στην πορεία, όμως, οι ομάδες που βρίσκονται πάνω από εμάς στη βαθμολογία, πέρα από τη Γιουνάιτεντ που άλλαξε, έχουν προπονητές οι οποίοι είναι αρκετά χρόνια στους συλλόγους αυτούς» είπε και πρόσθεσε για τα διαφορετικά δεδομένα που ισχύουν στις ομάδες που βρίσκονται πάνω από την Τσέλσι στη βαθμολογία:

«Είναι τεράστια η διαφορά όταν μαθαίνεις κάτι καινούριο κι όταν εφαρμόζεις κάτι το οποίο το έχεις αντιληφθεί πλήρως έπειτα από κάποιο χρονικό διάστημα. Είναι πιο εύκολο να παίζεις ποδόσφαιρο στις συνθήκες που το κάνουν οι ομάδες στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Είμαστε στο σωστό δρόμο για να γίνουμε μια εκπληκτική ομάδα».

Κώστας Ζάλιαρης