Μήνυμα – απάντηση από τον Εζίλ (pic)

Κόντρα στα δημοσιεύματα και τα σενάρια που τον κατηγορούν πως «κάθεται» στο παχυλό συμβόλαιό του στην Άρσεναλ και αρνήθηκε να φύγει ακόμα και ως δανεικός μέσα στον Ιανουάριο, ο Μεσούτ Εζίλ έδωσε χαρακτηριστική απάντηση μέσω social media.  



Μήνυμα – απάντηση από τον Εζίλ (pic)

Με τον Ουνάι Έμερι να τον έχει αφήσει εκτός αποστολής και στο ματς με τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στους «32» του Europa League, με αποτέλεσμα ο Γερμανός μεσοεπιθετικός να έχει χάσει πλέον 100 ματς στη θητεία του στους «κανονιέρηδες», το κλίμα δείχνει ιδιαίτερα βαρύ για εκείνον στον σύλλογο.

Έπειτα και από τα σενάρια που τον ήθελαν να έχει αρνηθεί να φύγει από το λονδρέζικο κλαμπ ακόμα κι όταν εξεφρασε ενδιαφέρον η Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Εζίλ να παρουσιάζεται ως ποδοσφαιριστής που επέλεξε να «καθίσει» στο συμβόλαιό του κι όχι να βάλει το καλό της ομάδας πάνω απ' όλα, ο πολύπειρος άσος απάντησε μέσω Instagram γράφοντας:

«Όταν ξεκινάς να υποστηρίζεις μια ομάδα, δεν την υποστηρίζεις για τους τίτλους, τους παίκτες, την ιστορία της... Την υποστηρίζεις γιατί βρίσκεις τον εαυτό σου μέσα σε αυτό τον οργανισμό. Βρίσκεις ένα μέρος στο οποίο ανήκεις...».

Η ατάκα αυτή ανήκει στον Ντένις Μπέργκαμπ και ο Μεσούτ Εζίλ τη δανείστηκε γιατί πιστεύει πως αυτή τη στιγμή περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο την κατάστασή του...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης