Αγώνα δρόμου για να προλάβει Μπάγερν κάνει ο Λόβρεν

Μάχη με τον χρόνο δίνει την τελευταία βδομάδα ο Ντέγιαν Λόβρεν στην προσπάθειά του να είναι πανέτοιμος και να τεθεί άμεσα στα πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ, ενόψει και του δύσκολου ματς με την Μπάγερν Μονάχου για το Τσάμπιονς Λιγκ.  



Αγώνα δρόμου για να προλάβει Μπάγερν κάνει ο Λόβρεν

Ο Κροάτης στόπερ της Λίβερπουλ έχει βγει νοκ-άουτ από τις 7 Γενάρη, με αποτέλεσμα να έχει μεταβεί την τελευταία εβδομάδα στην πατρίδα του για να δεχθεί την βοήθεια εξειδικευμένων γιατρών σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Η επιστροφή του στις προπονήσεις αναμένεται να γίνει το Σάββατο, δίνοντας ελπίδες στον Γιούργκεν Κλοπ ότι μπορεί να είναι έτοιμος για το ματς της Τρίτης κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Δεν θέλω να αποκλείσω την περίπτωση να αγωνιστεί ο Λόβρεν την Τρίτη, αλλά και δεν μπορώ να υπολογίζω σε αυτόν απόλυτα» εξήγησε ο Γερμανός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Αν μέχρι την Δευτέρα νιώθει έτοιμος, τότε θα πρέπει να επανεξετάσουμε το ενδεχόμενο συμμετοχής του. Ωστόσο, αυτό δεν μπορεί να γίνει άμεσα αφού δεν βρίσκεται τώρα στις προπονήσεις μαζί μας. Αυτή την στιγμή προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι χωρίς εκείνον».

Γιάννης Γατσούλης