ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ-Άρσεναλ 1-0 (Ημίχρονο)

Με το γκολ του Ντραγκούν στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους (45’) προηγείται η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ της Άρσεναλ στη Λευκορωσία με σκορ 1-0.



ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ-Άρσεναλ 1-0 (Ημίχρονο)

Η ομάδα του Λονδίνου έδειξε να αναζητά από νωρίς το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και λίγο έλειχε να... τον βρει στο 2ο μόλις λεπτό! Ο Ιγουόμπι βρήκε με εξαιρετική μπαλιά τον Κολάσινατς και αυτός μεταβίβασε στον Μχιταριάν. Η χλιαρή προσπάθεια του Αρμένιου δεν στάθηκε ωστόσο ικανή να νικήσει τον Σερμπίτσκι.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν στη συνέχεια να μετριάσουν τον ενθουσιασμό των «κανονιέρηδων» και η πρώτη τους ευκαιρία για γκολ υπήρξε μια από τις σημαντικότερες του πρώτου μέρους, αφού το σουτ που επιχείρησε ο Μίλιτς στο 29’ σταμάτησε στο δοκάρι του Τσεχ!

Και ενώ οι δύο ομάδες έδειχναν να οδηγούνται στην ανάπαυλα χωρίς σκορ, ήρθε το 45ο λεπτό και η σέντρα του Στάσεβιτς από στημένη φάση να δώσει στον Ντραγκούν την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με καρφωτή κεφαλιά! 1-0 για τους γηπεδούχους και... πονοκέφαλος για τον Ουνάι Έμερι, ο οποίος καλείται να βρει λύσεις εν όψει του δευτέρου ημιχρόνου...

Οι συνθέσεις

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ: Σερμπίτσκι, Βολκόφ, Φιλιπένκο, Ρίος, Φιλίποβιτς, Ντραγκούν, Χλεμπ, Μπάκα, Μίλιτς, Στάσεβιτς, Σκάβις

Άρσεναλ: Τσεχ, Κοσιελνί, Μουστάφι, Μόνρεαλ, Κολάσινατς, Μέιτλαντ-Νάιλς, Τσάκα, Γκεντουζί, Μχιταριάν, Ιγουόμπι, Λακαζέτ

Γιάννης Τζιουμακλής