Μέισον: «Ακόμα δεν έχω συμβιβαστεί με την απόσυρση...» (vid)

Ως ενεργό ποδοσφαιριστή θεωρεί ακόμα τον εαυτό του ο Ράιαν Μέισον, που δεν μπορεί με τίποτα να συμβιβαστεί με την ιδέα πως του απαγορεύεται να μπει στο γήπεδο να παίξει, έπειτα από το κάταγμα στο κρανίο, το 2017...  



Μέισον: «Ακόμα δεν έχω συμβιβαστεί με την απόσυρση...» (vid)

Ο άλλοτε χαφ της Χαλ, τραυματίστηκε στο κεφάλι σε ματς με την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και διακομίστηκε αμέσως στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε επέμβαση στο κρανίο, με τη ζωή του να έχει διατρέξει σοβαρότατο κίνδυνο.

Παρά την προσπάθεια που κατέβαλε, του συνέστησαν να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα, αφού ακόμα και τώρα, έχει ενοχλήσεις σε δυνατά φώτα ή πολύ δυνατούς και ενοχλητικούς ήχους, οπότε δεν θα μπορούσε ίσως να βρεθεί σε ένα γεμάτο γήπεδο και να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος δίχως πονοκεφάλους...

«Είμαι μόλις 27 ετών, θα μπορούσα τώρα να φτάνω στο πικ της καριέρας μου και παρ' όλα αυτά δεν μπορώ να παίξω. Βλέπω τους πρώην συμπαίκτες μου να παίζουν και πραγματικά ζηλεύω και θέλω να μπω στο γήπεδο. Ακόμα με θεωρώ ποδοσφαιριστή. Δεν πιστεύω ότι μπορώ ν' αποδεχθώ το γεγονός πως αποσύρθηκα. Μέχρι να μη μπορώ να τρέξω και να μην υπακούει το σώμα μου και να μην μπορώ να κάνω ούτε τζόκινγκ, τότε θα το αποδεχθώ, τώρα όμως όχι...» ανέφερε ο Μέισον, που μίλησε και για τις αλλαγές που επέρχονται έπειτα από το δικό του περιστατικό:

«Είναι λογικό στις ακαδημίες όταν ένα 6χρονο, 7χρονο παιδί κάνει κεφαλιές με βαριά μπάλα και το κρανίο και οι μυς του εγκεφάλου του δεν έχουν ακόμα διαμορφωθεί, να προκαλείται ζημιά. Νομίζω ότι σε 20 χρόνια από τώρα θα είναι τελείως διαφορετική η δομή των τμημάτων υποδομής...». 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης