Σόλσκιερ: «Άλλο επίπεδο η Παρί...»

Ειλικρινής ήταν ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ για την ανάγκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να επιστρέψει στο επίπεδο άλλων, σπουδαίων εποχών για τον σύλλογο, όπως τόνισε μετά το 2-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Ολντ Τράφορντ», στο πρώτο ματς της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.  



Σόλσκιερ: «Άλλο επίπεδο η Παρί...»

Ο Νορβηγός κόουτς ανέφερε:

«Δεν ήμασταν έτοιμοι γι' αυτό το επίπεδο. Ήταν ένα επίπεδο πιο πάνω από αυτό στο οποίο παίζαμε μέχρι στιγμής. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα στο πνευματικό επίπεδο γι' αυτό το ματς, ήμασταν σε φόρμα, αλλά ήταν ένα σκαλί πιο πάνω και η Παρί έχει ποιότητα από τη θέση του τερματοφύλακα μέχρι και την επίθεση.

Πρέπει να βάλουμε στόχο να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο τον σύλλογο. Δεν είναι τυχαίο που η Παρί θεωρείται φαβορί για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ήρθαμε αντιμέτωποι με την πραγματικότητα. Παίξαμε απέναντι σε μια κορυφαία ομάδα, οι παίκτες μου είναι δυσαρεστημένοι και νομίζω ξέρουν ότι πρέπει να ανεβάσουμε ακόμα περισσότερο το επίπεδο των εμφανίσεών μας για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε.

Είχαμε καιρό να παίξουμε σε ματς τέτοιου επιπέδου, πρέπει να μάθουμε από αυτή την εμπειρία και σίγουρα δεν θα είναι καθοριστικό για το υπόλοιπο της σεζόν που θα κάνουμε. Πάντως, τα βουνά υπάρχουν... για να τα σκαρφαλώνουμε».

Κώστας Ζάλιαρης