Προβλήματα Σάρι με διοίκηση λόγω Χάντσον - Οντόι

Ο Ιταλός προπονητής μετά και την ήττα με σκορ 6-0 από την Μάντσεστερ Σίτι αισθάνεται την πίεση ν' αυξάνεται, αφού μέσα σ' όλα έρχεται να προστεθεί και το θέμα της μη χρησιμοποίησης του Καλούμ Χάντσον - Οντόι.  



Προβλήματα Σάρι με διοίκηση λόγω Χάντσον - Οντόι

Η Τσέλσι απέρριψε τον προηγούμενο μήνα τέσσερις προσφορές της Μπάγερν Μονάχου για την απόκτηση του 18χρονου εξτρέμ, ξεκαθαρίζοντας ότι ο παίκτης δεν θα αποχωρήσει τον Ιανουάριο και ελπίζοντας ότι ο Σάρι δίνοντας του περισσότερο αγωνιστικό χρόνο θα τον πείσει να μείνει στο Στάμφορντ Μπρίτζ μέχρι και την ολοκλήρωση του συμβολαίου του.

Όμως ο Άγγλος, ήταν εκτός αποστολής στις αναμετρήσεις με Μπόρνμουθ και Σίτι, ενώ με την Χάντερσφιλντ αγωνίστηκε μόλις 13 λεπτά. Στις πρώτες μέρες της προηγούμενης εβδομάδας ήταν άρρωστος, ωστόσο τις υπόλοιπες μέρες προπονήθηκε κανονικά και ο Σάρι τον πήρε μαζί στο Μάντσεστερ αφήνοντάς τον εκτός 18άδας την τελευταία στιγμή.

Με τον Εντέν Αζάρ να βρίσκεται πολύ κοντά στην Ρεάλ Μαδρλιτης, οι «μπλε» δεν είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν μέσα σε μια μεταγραφική περίοδο, το προσεχές καλοκαίρι, τα δύο εξτρέμ τους και σκοπεύουν να διατηρήσουν τον Οντόι στο ρόστερ τους μέχρι και το 2020.

Χρήστος Κατριμουστάκης