Οι «λύκοι»... δάγκωσαν στο τέλος!

Με γκολ στο 94' η Γουλβς κατάφερε να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στη Νιούκαστλ με το τελικό 1-1 στο «Μολινό»! Η Νιούκαστλ έφτασε μια ανάσα από μια τρομερά σημαντική νίκη έχοντας προηγηθεί νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο με τον Χέιντεν, ωστόσο, οι «λύκοι» ισοφάρισαν με κεφαλιά του Μπολί στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων! Έξαλλος ο Μπενίτεθ που είδε να χάνονται ξανά σημαντικοί βαθμοί στη μάχη της επιβίωσης...



Οι «λύκοι»... δάγκωσαν στο τέλος!

Η Νιούκαστλ στο πρώτο 20λεπτο έκανε εύκολη τη ζωή της Γουλβς παραχωρώντας μέτρα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και την κατοχή της μπάλας, με τους «λύκους» βέβαια να έχουν ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά από τα καρέ του Ντουμπράβκα παρά το γεγονός πως ήλεγχαν το ματς. Ο Ραούλ Χιμένες στο 19' έπιασε ένα μονοκόματο σουτ που έφυγε άουτ, με τους Ζότα και Κάστρο να είναι οι πιο δραστήριοι επιθετικά για την ομάδα του Νούνο Σάντο. Ο πορτιέρε της Νιούκαστλ στο 35' έκανε σημαντική επέμβαση σε σουτ του Χιμένες από αριστερά, με τον Μεξικανό να έχει κάνει κίνηση από το ... σημαιάκι του κόρνερ, ενώ, στην εκπνοή του πρώτου μέρους ο Ροντόν έχασε σπουδαία ευκαιρία για τις «καρακάξες» με αριστερό σουτ στην κίνηση που έφυγε σε κόρνερ.

Το ματς άνοιξε αρκετά στο δεύτερο μέρος κι αφού ο Ντόχερτι εξ επαφής με κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι απέτυχε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της Νιούκαστλ στο 48', η ομάδα του Μπενίτεθ αποδείχθηκε πιο αποτελεσματική και πήρε το προβάδισμα στο 56ο λεπτό! Ο Σαρ με αρκετό χώρο έκανε την προωθημένη μπαλιά στον Χέιντεν, αυτός πάτησε περιοχή έχοντας ξεφύγει απο το μαρκάρισμα του Μπολί και με διαγώνιο σουτ σκόραρε, αφού ο Ρουί Πατρίσιο έβαλε λάθος τα χέρια του και έσπρωξε στη λάθος κατεύθυνση τη μπάλα για το 1-0! Η Γουλβς προσπάθησε να διατηρήσει τον ρυθμό της και να μείνει ανεπηρέαστη από την αρνητική εξέλιξη για εκείνη στο ματς, ο Αλμιρόν μπήκε για τη Νιούκαστλ στο τελευταίο 20λεπτο κάνοντας ντεμπούτο και η «πολιορκία» των γηπεδούχων στο φινάλε θα οδηγούσε στην ισοφάριση. Στο 94', σε γέμισμα από τον Αντάμα Τραορέ από δεξιά, ο Μπολί που είχε προωθηθεί, αν και έβαλε και χέρια πάνω στον Ντουμπράβκα, πήρε την κεφαλιά για να σκοράρει και να γράψει το τελικό 1-1! 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γουλβς: Ρουί Πατρίσιο, Μπένετ, Κόουντι, Μπολί, Ντόχερτι (81' Αντάμα Τραορέ), Ντεντόνκερ (69' Καβαλέιρο), Νέβες, Ζοάο Μουτίνιο, Κάστρο, Χιμένες, Ζότα (69' Έλντερ Κόστα)

Νιούκαστλ: Ντουμπράβκα, Σαρ, Λασέλς, Λεζέν, Γέντλιν, Χέιντεν (85' Ντιαμέ), Λόνγκσταφ, Ατσού (72' Αλμιρόν), Ρίτσι, Πέρεθ (90' + 1' Μανκίγιο), Ροντόν

Κώστας Ζάλιαρης