Μίλησε με τους Γκλέιζερς για μόνιμος ο Σόλσκιερ, και τώρα... αναμονή

Συζητήσεις με την οικογένεια Γκλέιζερ και την διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να αναλάβει ως μόνιμος την ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι είχε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, για τον οποίο αναμένονται εξελίξεις στο διάστημα που θα έρθει.



Μίλησε με τους Γκλέιζερς για μόνιμος ο Σόλσκιερ, και τώρα... αναμονή

Μια πολύ θετική πρώτη... σοβαρή κουβέντα είχε με τα μεγάλα κεφάλια των «κόκκινων διαβόλων» ο Νορβηγός τεχνικός, ο οποίος εδώ και καιρό -όπως συνηθίζουν να λένε- επανέφερε το χαμόγελο στο «Ολντ Τράφορντ» με τις συνεχόμενες επιτυχίες των παικτών του να έχουν ανοίξει για τα καλά την όρεξη σε όλους στις τάξεις του κλαμπ.

Συγκεκριμένα ρεπορτάζ της «Independent» υποστηρίζει πως ο Σόλσκιερ μίλησε από τώρα για τον καλοκαιρινό μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας ενώ υποστηρίζεται πως ήδη έχει αρχίσει το ψάξιμο για σπίτι στην περιοχή. Το δημοσίευμα τονίζει εύστοχα και τις διαφορές που υπάρχουν με τον άλλο βασικό υποψήφιο για την θέση, τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο της Τότεναμ, με τις δύο πιο σημαντικές να εντοπίζονται στα πολλά χρήματα που θα πρέπει να καταβληθούν για να σπάσει το ισχύον συμβόλαιό του αλλά και τον χρόνο τον οποίο θα χρειαστεί για να φέρει το σύνολο στα μέτρα του, την ώρα που ο Σόλσκιερ και ελάχιστα θα κοστίσει και ήδη έχει στρώσει τις βάσεις για πορεία στον δρόμο των επιτυχιών.

Γιώργος Σιάφας